Fotbaliștii Rapidului au scăpat de o grijă: „Nu mai întreabă nimeni dacă intră banii”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 21:03,
Rapid
Rapid

Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a informat că, din iunie, fotbaliștii Rapidului își primesc drepturile salariale în ziua menționată în contract.

Niciun fotbalist rapidist nu mai întreabă în ziua de salariu dacă intră banii, a anunțat Ionuț Voicu

De la sfârșitul lunii mai, Rapid are doi investitori, Dan Șucu și Victor Angelescu. La vremea respectivă, ei au anunțat că nu vor mai fi probleme cu banii la echipă. Și, cel puțin până acum, lucrurile așa stau.

Lucrurile se vor rezolva, dacă acest club va merge cu acești oameni, pe aceeași linie. Depinde de noi, pe partea sportivă, să ne facem treaba, să obținem rezultate. Și lucrurile vor fi bine.

Avantajul străinilor este că merg la FIFA, câștigă și își iau banii cuveniți. Fotbaliștii români o pățesc, se intră în insolvență și nu mai iei nimic. Asta este legea, ce să îi facem.

Dacă asta ne ajută să dovedim că suntem Rapid, că suntem o forță, o să plătim ce datorii mai vin și o să terminăm și cu asta.

Încă ceva, nu vreau să supăr pe nimeni în România, poate mai sunt câteva cluburi în România. La Rapid nu se mai întreabă pe data de 10 dacă intră salariul, în ziua de plată primești toți banii, fără nicio întârziere.

Este un lucru care trebuia să se întâmple de mult și la Rapid și în România în general. Eu am jucat la echipe unde aveai 9 luni restanțe, 6 luni, 8 luni. Acesta este parcursul pe care trebuie să îl avem în România.

Tot spunem că nu reușim în Europa, dar acolo nu se întâmplă asemenea lucruri”, a explicat Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, pentru playsport.ro.

Fostul fundaș a vorbit și despre prima întâlnire pe care acționarului Dan Șucu a avut-o cu fotbaliștii. „La primul discurs pe care l-a ținut în fața echipei, domnul Șucu ne-a transmis că Rapidul va redeveni mai devreme sau mai târziu, dar e sigur că mai devreme, clubul puternic pe care îl știam cu toți.

Ca o paralelă, prin 2013, când eram în liga a doua, după acel baraj cu Chiajna, când ne-au retrogradat, Pancu a avut un discurs foarte bun. Eu l-am înțeles atunci, ne-a transmis că este greu să îți pierzi orgoliul, mândria de echipă mare, care câștigă meci de meci.

Cam acesta a fost și mesajul domnului Șucu. Trebuie să reclădim acest club, să revenim acea echipă mare”, a mai spus Voicu.