FOTO | Alexis Sanchez, indignat! Super starul chilian a pățit-o la fel ca Ibrahimovic

Articol de George Drafta - Publicat marți, 07 ianuarie 2020, ora 13:00,
alexis inter

Atacantul lui Inter Milano a primit o veste care l-a bulversat în chiar primele zile ale noului an. Statuia sa din orașul natal a fost vandalizată, așa cum s-a întâmplat și cu cea care îl reprezintă pe Zlatan Ibrahimovic. 

Fotbalistul născut în Tocopilla, o micuță localitate din statul sud-american, a fost dezamăgit să vadă fotografiile care prezentau opera de artă ciuntită.

Aceasta fusese realizată în 2017 și amplasată în centrul orașului. Câțiva puști au găsit amuzant să îi strice aspectul, iar fotografiile sunt mai mult decât explicite în privința daunelor provocate.

Gestul este și mai surprinzător cu cât Alexis Sanchez este un jucător foarte iubit în Chile, el deținând recordul golurilor marcate pentru naționala din Anzi. Nu este singurul fotbalist celebru care a avut parte de un astfel de tratament.

Chiar marele Zlatan Ibrahimovic a constatat că statuia din orașul său natal, Malmo, a fost vandalizată de fanii nervoși pentru faptul că suedezul și-a uitat fostul club și a ales să se implice ca și investitor la o altă echipă din țara scandinavă.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Execuție în direct! Metz, bătută de o echipă de liga a 4-a în Cupa Franței. Goluri fantastice

vandalismstatuiealexis sanchez
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor