FOTO | Dennis Man, gata de noul sezon! Internaționalul român a făcut vizita medicală la Parma

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 15:35,
Dennis Man tricoul, sursa foto-Parma/Facebook
Dennis Man tricoul, sursa foto-Parma/Facebook

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a efectuat controalele medicale înainte de începerea perioadei de pregătire a celor de la Parma!

Retrogradată în Serie B după un sezon de coșmar, formația de pe Ennio Tardini este gata să înceapă o reconstrucție totală începând din această vară și speră să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului italian. Cu un antrenor nou pe bancă, dar și cu legenda Gianluigi Buffon revenit la echipă după 20 de ani, jucătorii Parmei și-au terminat vacanța și s-au prezentat la vizita medicală în vederea noului an competițional.

Considerat unul dintre jucătorii cheie pentru noul sezon, alături de celălalt român din echipă, Valentin Mihailă, Dennis Man nu știe însă dacă va mai continua să joace și în Serie B. Italienii au anunțat zilele trecute că Atalanta s-ar fi interesat de serviciile sale, informație care a fost însă dezmințită de Victor Becali, un apropiat de-al jucătorului.

Sursa foto- Credit Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images, Profimedia Images Dennis Man

Până la un eventual transfer al acestuia, fostul fotbalist al celor de la FCSB s-a prezentat la vizita medicală a celor de la Parma și a părut foarte relaxat și bine dispus.

Ce a spus Victor Becali despre viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

„Campionatele încep târziu, în Italia începe pe la 1 septembrie, așa că mercato e lung. Oamenii s-au uitat la European, acum analizează. Dacă sunt jucători mult prea scumpi se orientează în alte părți. Presa îi plimbă prin fiecare campionat. Orice jucător își dorește să ajungă la o echipă mai bună, dar ei fac parte din proiectul Parmei.

Citește și ITALIENII AU ANUNȚAT CE CLUB URIAȘ VREA SĂ-L TRANSFERE PE DENNIS MAN. PARMA CERE ÎN SCHIMBUL SĂU 25 DE MILIOANE DE EURO

Acum, dacă există oferte, cum s-a exprimat și patronul Parmei, de luat în considerare, sigur că le va discuta. Dar, deocamdată, nu s-a făcut nicio ofertă și mai e o lună și ceva de mercato. Cu directorul sportiv de la Atalanta ne cunoaștem de 25 de ani. Îmi știe telefonul, m-ar fi sunat. Poate va suna.

Deocamdată, nu pot să vă spun nimic pentru că nu e ceva concret. Ar fi bine să joace în Serie A. Clubul ăsta a investit bani în ei, au salarii bune, dar e normal să-și dorească să joace în Serie A. E prea devreme de discutat”, a spus Victor Becali, potrivit Digi Sport.

11.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă reprezintă bilanțul fostului fotbalist al celor de la FCSB din momentul transferului în Italia.

Citește și CE SPUN OFICIALII PARMEI DESPRE INTERESUL PENTRU ALEX CICÂLDĂU: ,,E UN JUCĂTOR BUN”

parmavizita medicaladennis manserie Bitalia