FOTO INCENDIAR | Peste trei săptămâni va fi la Olimpiadă! De azi, în filmele pentru adulți: ”Dorința voastră e ordin pentru mine”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 07 iulie 2021, ora 16:24,
Alysha Newman
Alysha Newman

Jocurile Olimpice sunt recunoscute datorită mai ales pregătirii strașnice pe care o fac sportivii care participă la acest eveniment de mare amploare.

Totuși, o participantă la competiția care va lua startul peste trei săptămâni la Tokyo se ”pregătește” în felul ei. Cu un fizic de invidiat, sportiva a trezit imaginația fanilor prin noua activitate în care s-a înscris.

Alysha Newman, concurentă în proba de săritură cu prăjina, și-a anunțat intrarea pe o platformă cunoscută de filme pentru adulți. Aceasta are un trup la care orice domnișoară visează, de aceea a cochetat cu modelling-ul și a fost solicitată de mai multe ori pentru diverse pictoriale sexy.

„Dorinta voastra e ordin pentru mine…acum pe Onlyfans”, a anunțat sportiva din Canada pe Instagram, spre bucuria celor care vor accesa de-acum inainte, contra-cost, serviciile erotice oferite de aceasta.

CITEȘTE ȘI –>> MESAJ INDECENT AL LUI ILIE NĂSTASE LA ADRESA SOȚIEI SALE. ÎNCĂ O DOVADĂ CĂ PORECLA ”NASTY” I SE POTRIVEȘTE DE MINUNE

saritura cu prajinaconcurentaAlysha NewmanJO tokyorealitatea