FOTO | Întâlnire de taină pentru Anamaria Prodan! E poreclit ”chirurgul sufletelor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 15:01,

Impresara pare că vrea să își găsească liniștea sufletească, după mai multe luni în care numele său și al soțului ei a fost tot mai vehiculat în presa mondenă!

Anamaria Prodan a negat de fiecare dată că ar avea problemele în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, în ciuda faptului că au apărut și câteva imagini cu antrenorul celor de la CSU Craiova în compania altor femei. Mai mult, agentul nu s-a ferit niciodată să arate dovezile de iubire din partea lui Reghe, deși atmosfera dintre cei doi avea toate motivele să devină tensionată.

Acum, una dintre cele mai cunoscute femei din România a apelat la părintele Ciprian Grădinaru de la Mânăstirea Sihăstria. Preotul, supranumit “chirurgul sufletelor”, este un personaj destul de cunoscut în rândul vedetelor, care au apelat în mai multe rânduri la ajutorul acestuia, pentru harul prezicerii și pentru că rugăciunea rostită de dânsul izgonește pe Satana.

Biserica micuță în care slujește acesta se află în București, lângă hotelul Marriott, iar locația făcută din lemn este de cele mai multe ori neîncăpătoare. I s-a dus vestea că e preotul care citește gândurile și alină sufletul. De această dată a venit și rândul Anamariei Prodan să îi facă o vizită preotului, pe care l-a întâlnit la Catedrala Neamului, iar momentul a fost imortalizat de impresară, care a distribuit ulterior fotografia pe rețelele de socializare.

Citește și FOTO-VIDEO EXCLUSIV | ANTRENORUL SE BUCURĂ DE LIBERTATE! REGHECAMPF, ÎN MAŞINĂ CU O TÂNĂRĂ PROVOCATOARE

Citește și ANAMARIA PRODAN, MESAJ CARE NU LASĂ LOC DE INTERPRETĂRI, DE ZIUA LUI LAURENȚIU REGHECAMPF

intalnirerealitateaanamaria prodan