FOTO | Mesajul Simonei Halep pentru Toni Iuruc, după primul antrenament din 2022: “Unii cu sapa… alţii cu mapa…”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 01 ianuarie 2022, ora 13:08,
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA), care se află la Melbourne pentru noul sezon, a început 2022 cu un antrenament de la care a postat imagini în social media.

Sportiva originară din Constanța s-a şi amuzat cu un colaj cu o imagine cu ea şi una cu soţul său, cu menţiunea: “Unii cu sapa… alţii cu mapa…”. Fotografiile au fost postate de Halep pe Instagram Stories.

Ocupanta locului 20 mondial a petrecut Revelionul 2022 la Melbourne, alături de echipa ei și de jucătoarele Irina Bara și Alexandra Cadanțu. Halep e însoțită în Australia de antrenorul Adrian Marcu, de preparatorul fizic ,Theo Cercel, și de fizioterapeutul, Alexandru Tănase.

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, este programat în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne.

Înainte de Australian Open, sportiva originară din Constanța va participa la competiția Melbourne Summer Set, turneu de categorie WTA 250, în perioada 4-9 ianuarie. Apoi, fostul lider WTA va merge la Sydney, pentru un turneu de categorie WTA 500, programat în perioada 10-15 ianuarie.

Citește și Simona Halep a trecut în 2022! Cum a sărbătorit și mesajul transmis! Cine s-a remarcat la petrecerea de la Melbourne

Toni Iurucsimona halepaustralian openantrenament