FOTO | Momentul emoționant din Supercupă care nu le-a scăpat camerelor!

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 13:29,
Arlauskis, sursa foto: CFR Cluj/Facebook
Arlauskis, sursa foto: CFR Cluj/Facebook

CFR Cluj a ratat Supercupa României, după ce a pierdut în fața CSU Craiova, scor 2-4, după loviturile de departajare și 0-0 în timpul celor 90 de minute de joc.

În meciul disputat pe cel mai mare stadion din țară, au marcat de la punctul cu var pentru olteni Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovic, în timp ce pentru ardeleni au punctat Rodriguez, Costache, iar execuțiile lui Păun și Omrani au fost apărate de Pigliacelli, desemnat cel mai bun om al finalei.

CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

După încheierea loviturilor de departajare, care au desemnat echipa la care va merge trofeul de Supercampioană a României, camerele de luat vederi au surprins un moment emoționant în tribunele de pe Arena Națională.

Un junior, aflat în zona VIP a stadionului, îmbrăcat în tricoul lui CFR Cluj, nu și-a mai putut stăpâni tristețea eșecului suferit de favoriți, după ce Omrani a ratat execuția de la punctul cu var, și a izbucnit în lacrimi. Aflat cu familia la meci, copilul a încercat să-și ascundă reacția de dezamăgire sub tricou, dar tristețea îl cuprinsese.

Un copil, fan al CFR-ului, în lacrimi, după ratarea Supercupei României, sursa foto: Digi Sport

CITEȘTE ȘI –>> CAMORA JUSTIFICĂ ÎNFRÂNGEREA DIN SUPERCUPĂ: „NE GÂNDIM TOŢI LA CHAMPIONS LEAGUE”

arena nationalarealitateacfr clujlacrimicopilsupercupa romaniei