FOTO | Primul invitat a sosit deja! Ce se întâmplă la casa Simonei Halep înainte de căsătoria cu Toni Iuruc

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 10:50,
Simona Halep/ Sursa foto: Profimedia Images
Simona Halep/ Sursa foto: Profimedia Images

Astăzi, 15 septembrie, jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

În jurul orei 10:00, la casa Simonei Halep şi-a făcut apariţia şi primul invitat. Cel mai probabil este persoana care se va ocupa de make-up-ul jucătoarei de tenis, informează Fanatik.
Simona Halep/Sursa foto: Fanatik
Simona Halep/Sursa foto: Fanatik
Aceasta nu a venit doar cu o geantă cu cosmetice, ci şi cu o rochie, cea pe care o va purta astăzi, cel mai probabil, Simona Halep, după cum reiese din imagini.
Simona Halep/Sursa foto: Fanatik

La cununia civilă dintre cei doi îndrăgostiţi ar fi fost invitat şi preşedintele Klaus Iohannis, informează Telekomsport. Pe lângă invitaţi de seamă ca Ilie Năstase sau Ion Ţiriac, la petrecere ar putea lua parte şi preşedintele României. Rămâne însă de văzut dacă şeful statului îşi va face apariţia la eveniment.

Vor fi aproape 300 de invitaţi. Jucătoarea de tenis îşi va schimba numele, urmând să preia numele soţului. În acte, Simona va apărea cu numele Halep-Iuruc. Jucătoarea de tenis le-a transmis invitaţilor ca la evenimentul de astăzi să nu vină cu telefoanele mobile sau alte dispozitive de înregistrat.

Aceasta le-a solicitat, de asemenea, să nu apară la eveniment cu cadouri sau anumite daruri în bani. Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Citeşte şi ULTIMELE DETALII DESPRE CUNUNIA DINTRE SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC: „DA, AM EMOȚII URIAȘE”

realitateasimona halepToni Iuruccasatorie