FOTO | Răzvan Lucescu şi-a revenit! A condus antrenamentul dinaintea finalei

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 26 noiembrie 2020, ora 23:26,
lucescu covid

Răzvan Lucescu a depăşit perioada complicată în care a fost infectat cu COVID-19. Antrenorul român a revenit pe teren şi a condus ultima şedinţă de pregătire a lui Al Hilal înainte de finala cupei din Arabia Saudită.

Campioana din Arabia Saudită a postat fotografii de la ultimul antrenament efectuat înaintea confruntării cu Al Nasr. Lucescu, vizibil slăbit după o săptămână în care a resimţit din plin simptomele bolii, va avea şansa de a cuceri cel de-al treilea trofeu major cu Al Hilal.

Protocolul din Arabia Saudită prevede că jucătorii sau antrenorii infectaţi îşi pot relua activitatea la zece zile după ce au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Al Hilal va întâlni Al Nasr în finala Cupei Regelui din Arabia Saudită la patru zile de la duelul din campionat. Fără Răzvan Lucescu pe bancă, deţinătoarea titlului s-a impus cu 2-0.

La Al Hilal din vara lui 2019, Răzvan Lucescu a cucerit cu echipa saudită Liga Campionilor Asiei şi titlul în Arabia Saudită.

antrenamentCovid-19finala cupeial-hilalrăzvan lucescurevenire
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”