FOTO | Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina a devenit publică! Imaginile care o vor întrista pe Anamaria Prodan

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 10:20,
Sursa foto: colaj Fanatik
Sursa foto: colaj Fanatik

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noua sa iubită, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lucru ce poate fi observat din primele imagini cu cei doi împreună.

Antrenorul celor de la CSU Craiova a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, relația dintre cei doi soți este din ce în ce mai aproape de un deznodământ.

Aceștia formează un cuplu din anul 2008. Deși părea o căsnicie care nu duce lipsă de absolut nimic, acum, tehnicianul în vârstă de 46 de ani pare că vrea să înceapă o nouă etapă a vieții sale, însă cu o altă femeie.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, sursa foto: spynews.ro

Corina Caciuc este cea care l-a fermecat pe Reghecampf, iar cei doi urmează să devină și părinți.

CITEȘTE ȘI –>> ANAMARIA PRODAN, DELIR DUPĂ ANUNŢUL LUI REGHECAMPF. „SUNT PREA FRUMOASĂ ŞI PREA MARE!”

Se poate vedea cât de îndrăgostiți sunt unul de altul cei doi parteneri din cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc din imaginile următoare, oferite de spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, sursa foto: spynews.ro

Cei doi au fost surprinși la o ieșire în natură, la munte, și au fost de nedespărțit. Corina a fost nedezlipită de pieptul lui Reghecampf, iar acesta a fost cât se poate de fericit de acel moment petrecut alături de noua sa iubită.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | IMAGINI CU CORINA CACIUC. UNDE A FOST SURPRINSĂ NOUA IUBITĂ A LUI LAURENȚIU REGHECAMPF

fotoanamaria prodanlaurentiu reghecampfcorina caciucdivorțrealitatea