FOTO | Imagini cu Corina Caciuc. Unde a fost surprinsă noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 15 octombrie 2021, ora 18:27,
CORINA CACIUC ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF
CORINA CACIUC ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF

Corina Caciuc, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS U Craiova, a fost surprinsă la o cafenea. Aceasta a coborât din bolidul ei de lux să își cumpere o cafea. 

Corina Caciuc s-a îmbrăcat cu o cămașă albă simplă și lungă, o geacă de piele, colanți negri și s-a încălțat cu niște ghete negre.

Iubita lui Reghecampf a fost surprinsă de câteva ori și în timp ce se mângâia pe burtică, ea fiind însărcinată în nouă săptămâni, potrivit Cancan. Aceasta are 29 de ani și este director la o companie care derulează afaceri între China și România, potrivit sursei citate.

Aceasta a obținut licența în management, după ce a început facultatea în Dubai și și s-a transferat ulterior în România. Apoi, Corina Caciuc a urmat cursurile unui master în domeniul afacerilor, la Cambridge.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Citește și CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan, în urmă cu câteva zile.

Citește și ANAMARIA PRODAN, IRONII LA ADRESA CORINEI CACIUC: ,,SEAMĂNĂ CU MINE LA SEX ŞI DE LA GLEZNĂ ÎN JOS”

corina caciucanamaria prodaniubita reghecampfdivorțrealitatea