FOTO | Simona Halep, nostalgică după Wimbledon! Mesajul româncei: „Eram foarte relaxată”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 27 iunie 2020, ora 18:07,
Halep meci Wimbledon

Ediția din acest an a turneului de tenis de la Wimbledon a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. Este pentru prima dată după Cel De-al Doilea Război Mondial când competiția pe iarbă nu se joacă. Simona Halep este deținătoarea trofeului și a rememorat un moment special pentru ea.

Finala de la Wimbledon 2019 s-a încheiat după numai 56 de minute. Simona Halep a comis doar 3 erori neforțate, un record pentru ultimul act al unui turneu de Mare Șlem, și a învins-o pe americanca Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Halep (28 de ani, locul 2 WTA) este singura jucătoare din România care a câștigat turneul de la Wimbledon.

Această fotografie a fost făcută acum un an, la ziua media de la Wimbledon. Îmi place pentru că eram foarte relaxată. Nu aveam nicio idee despre ce se va întâmpla în următoarele două săptămâni, dar, privind înapoi, îmi amintesc faptul că eram fericită și pregătită să joc. Îmi e dor de acel loc special„, a scris Simona Halep pe Facebook și Twitter.

This photo was taken a year ago, on Wimbledon media day. I like it because I look very relaxed ? I had no idea what…

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

Nu m-am gândit că pot să câștig. Sunt sinceră! Nu m-am gândit că pot să câștig pe iarbă împotriva unor jucătoare atât de bune pe această suprafață. Aveam în minte meciul pe care l-am jucat la Singapore cu Serena Williams, când am câștigat foarte rapid.

Am încercat să nu mă gândesc la faptul că este o finală, că joc împotriva celei mai mari campioane de la Wimbledon. M-am gândit că lumea a venit să mă vadă și am profitat de această oportunitate. Cred că am fost atât de concentrată cum n-am fost niciodată în viața mea!„, a spus Simona Halep pentru Eurosport.

CITEȘTE ȘI -> Turneu de tenis în România! Simona Halep și alte nume importante și-au anunțat participarea

wimbledonsimona halepturneuwtaHalep
Christian-Eriksen–c-970×500

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter! Care mai este starea sa

euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi