FOTO | TOT ce trebuie să știi despre Simona Halep! Cum a decurs recuperarea, cum se simte și cu cine s-a afișat liderul WTA

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 06 ianuarie 2019, ora 14:33,
Halep Beijing

Simona Halep a explicat în cadrul unui interviu cum s-a relaxat în vacanță, cum s-a recuperat și ce perspective are pentru noul an.

Liderul mondial WTA a oferit un interviu pentru WTA Insider în care a oferit ultimele noutăți despre starea ei de sănătate, a vorbit despre cum s-a relaxat în vacanța pe care a avut-o și a detaliat obiectivul principal pentru noul an.

„Spatele a fost bine în intersezon. Nu am avut dureri şi m-am antrenat la 100%. Am jucat câteva seturi, câteva meciuri. Nu ştii niciodată sigur, până nu încep meciurile oficiale. Aştept să văd cum mă simt săptămâna viitoare. Nu am presiune, dar sunt motivată pentru a vedea cât de bună pot fi anul acesta. Va fi un început greu, pentru că se fac 3 luni fără meciuri oficiale şi fără antrenor. Să aşteptăm o săptămână, apoi încă una şi apoi voi putea spune mai multe. 

Citește și ADN de campioană! Cum a reușit Simona: Punctele forte. Unde mai are de lucrat

Şase săptămâni nu am făcut nimic. Am fost doar la sală şi am făcut exerciţii pentru spate. În fiecare zi, cam o oră. Tenis deloc, timp de şase săptămâni. A fost o perioadă foarte lungă. M-am bucurat de acea perioadă foarte mult. Am ieşit, m-am întâlnit cu oameni, am petrecut mult timp cu prietenii mei, am fost la câteva petreceri. Viaţa mea de acum nu mai înseamnă doar tenis. Încerc să fiu fericită.” a declarat Halep, pentru WTA Insider.

Pe lângă cele menționate, liderul WTA a mai explicat și care este țelul ei principal anul acesta. Cel mai mult mă interesează sănătatea. Vreau ca spatele să fie complet în regulă. Voi fi atentă la acest aspect. De asemenea, vreau să-mi îmbunătăţesc atitudinea. Tenisul va merge de la sine, dacă mă antrenez normal. Meciurile oficiale sunt mereu diferite. Aşa că nu vreau să spun că mă simt excelent, înainte de a vedea cum mă simt pe teren. Săptămâna viitoare vă voi spune mai multe. a mai spus Simona.

Sydney (7-13 ianuarie), Australian Open (14-27 ianuarie) și Fed Cup (4-10 februarie, Ostrava) este programul Simonei Halep pentru noul sezon.

Fostul ei antrenor, Darren Cahill, a vizitat-o la Sydney pe jucătoarea numărul 1 a lumii și s-a amuzat copios cu o postare pe Instagram.

”Cine face cinste?  
A fost excelent să aflu noutăţile de la Simona Halep şi echipa ei, la Sydney.

Binedispusă, odihnită şi gata de start în 2019!” a fost descrierea lui Cahill.

,,Cine face cinste? ? A fost excelent să aflu noutăţile de la Simona Halep şi echipa ei, la Sydney. Binedispusă,…

Publicată de Simona Halep FanSpace pe Duminică, 6 ianuarie 2019

Citește și Surpriză totală! Halep a scăpat de una dintre cele mai tari adversare de la Sydney!

perspectiveinterviuwtanumarul 1recuperarelider mondialsimona halep
craiova-9

Doi dintr-un foc pentru CSU Craiova. Cu ce jucători s-a întărit echipa olteană

stipe vucur

Imagini incredibile cu Stipe Vucur înainte să ajungă la FSCB! Un cunoscut fotbalist român, implicat și el