FOTO | Tricolorii lui Rădoi, primul antrenament în Japonia! Imagini de la ședința de pregătire

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 20:03,
Romania olimpica
Romania olimpica

Naționala olimpică a României a efectuat astăzi primul antrenament de la Tokyo, desfăşurat la Kashima Antlers Club House!

Elevii conduși de Mirel Rădoi au testat în premieră terenurile din Japonia, iar Marius Marin&co au făcut primele exerciții înainte de Jocurile Olimpice. Ședința de pregătire s-a desfășurat timp de 70 de minute, iar jucătorii reprezentativei olimpice au purtat pentru prima dată echipamentele speciale, pregătite cu ocazia participării la turneul din Asia.

„România va avea câte un antrenament pe zi, alternând cele două locații, potrivit programului fixat de organizatori.

Baza clubului Kashima Antlers, cel mai de succes din fotbalul nipon cu 8 titluri de campion în formatul J1 League, are 4 terenuri de iarbă și 2 cu suprafață artificială, fiind situată la 10 kilometri distanță de Kashima Central Hotel, cantonamentul tricolorilor.

Ședința condusă de Mirel Rădoi a durat 70 de minute, iar tokyotricolorii au purtat în premieră echipamentul de antrenament dedicat prezenței la Jocurile Olimpice.

A fost primul antrenament în condițiile speciale din Japonia, așadar unul de adaptare. Organizatorii au fixat antrenamentul la ora locală 17:00, fiind 33 °C resimțite și umiditate 73%!

S-a insistat pe diferite proceduri de reacomodare la efort după zborul lung, apoi pe exerciții de pasare și posesie.

Gazonul a fost unul special, similar celui de golf, cu iarbă foarte deasă și foarte scurtă. Este specificul pe care îl vom regăsi la toate terenurile de pregătire din Japonia, dar și la arenele pe care vor juca tokyotricolorii.

După primele două partide din grupă, pe 26 iulie, vom muta cantonamentul la Sapporo, pe insula Hokkaido, la 1.000 de km distanță!, a anunțat FRF.

Citește și VIDEO | TUDOR BĂLUȚĂ, GATA DE DUELURILE DE LA JO: „NU AM VENIT LA PLIMBARE, AM VENIT SĂ FACEM REZULTATE!”

antrenament romaniarealitateaechipa nationalaJocurile Olimpiceromania