FOTO – VIDEO | Naționala feminină de handbal a României, pregătită pentru Campionatul European. Mesajul de 1 Decembrie

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 01 decembrie 2020, ora 15:53,
andreea popa steag

Handbalistele reprezentativei României au oferit urări, cu ocazia Zilei Naționale. Fetele au mărturisit că atunci când le cântă imnul național nu poate fi descris în cuvinte.

De Ziua Națională, componentele primei reprezentative de handbal le-au făcut urări românilor!

La mulți ani, România, să ne protejăm cât mai mult și să scăpăm de acest virus și să revenim la lucrurile noastre obișnuite!„, Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Denisa Dedu are și o rugăminte! Românii să le susțină la Campionatul European din Danemarca.

Îmi doresc din suflet să fie alături de noi, și la bine și la rău” – Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Citește și VIDEO | Ce mesaj le-a transmis românilor, de Ziua Națională, judoka Andreea Chițu

Convocată în premieră la echipa mare la un turneu final, Andreea Popa dezvăluie cum se simte atunci când aude imnul României.

Este o emoție de nedescris și cred că pentru fiecare sportiv, indiferent de ce sport practică, este o mândrie că își poate auzi imnul țării. Nu este ceva mai frumos” – Andreea Popa, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Denisa Dedu așteaptă fiecare convocare la națională cu cea mai mare bucurie!

E un sentiment special, eu mă bucur de fiecare dată când sunt la echipa națională, îmi face plăcere și într-adevăr momentul acela e special si nu poate fi descris în cuvinte” – Denisa Dedu, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Primul meci, cu Germania pe 3 decembrie

De luni, naționala noastră este în Danemarca, iar pe 3 decembrie va debuta împotriva Germaniei, formație pe care a mai întâlnit-o și la Campionatul European din Franța și pe care au învins-o. Al doilea meci al „tricolorelor” va fi pe 5 decembrie, contra Poloniei, iar apoi, cel cu Norvegia, ultimul din grupă, pe 7 decembrie.

Herning va găzdui echipele A (Franța, Danemarca, Muntenegru, Slovenia) și grupa B (Rusia, Suedia, Spania și Republica Cehă).

Kolding va găzdui echipele grupei C (Olanda, Ungaria, Serbia și Croația) și grupei D (România, Norvegia, Germania și Polonia).

Citește și VIDEO | Alin Firifirică, sfat pentru români, de 1 Decembrie: “Mișcarea înseamnă sănătate”

 

dedudanemarcaromania1 decembriecampionatul europeanrealitateaNeaguhandbal
99-profimedia-0615395246

Reacții după victoria Italiei la debutul EURO 2020: „Germania o poate învinge într-un meci direct”

SS Lazio v Cagliari Calcio, Serie A, Football, Stadio Olimpico, Rome, Italy – 07 Feb 2021

Răzvan Marin, dorit cu insistență de Olympique Lyon! Francezii au făcut prima ofertă pentru român