FOTO-VIDEO | Reacție spumoasă a Simonei Halep când a văzut o fotografie memorabilă alături de Toni Iuruc

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 16:41,
Halep şi Toni Iuruc
Halep şi Toni Iuruc

Simona Halep se află în acest moment în vacanţă în Italia, dar îşi pregăteşte revenirea în circuitul WTA, după accidentarea suferită la gambă, în urma participării la turneul de la Roma.

Înainte de a începe antrenamentele, Simona Halep a acceptat provocarea celor de la WTA, care i-au dat mai multe poze de la Wimbledon, din 2019, când a reuşit să cucerească titlul, pe care să le cometeze.

Halep s-a emoţionat foarte tare în momentul în care a revăzut o fotografie, alături de membrii familiei sale. Acesta spune că prezenţa familiei contează enorm şi la victorii, dar şi la înfrângeri.

,,Aceste fotografii sunt foarte frumoase,trebuie să recunosc! Prima, alături de membrii familiei, care m-au susținut din ziua în care am început să joc tenis. Să îi am lângă mine a contat enorm, atât la victorii, cât și la înfrângeri. Le mulțumesc din nou pentru susținere! Fratele meu este o persoană specială în viața mea, m-a sprijinit necondiționat!’‘, a declarat Halep.

Când a văzut o poză, în care era şi Toni Iuruc, iubitul ei, Simona a avut o reacţie fabuloasă.

,,În a doua fotografie sunt alături de iubitul meu, Toni. De fapt, acesta a fost primul turneu la care a venit să îmi facă galerie. Da, chiar ne stă bine împreună!”, a mai spus Simona, pentru WTA.

Simona Halep şi Toni Iuruc formează un cuplu din anul 2019, iar acum cei doi se pregătesc de marele eveniment, nunta.

Citeşte şi SIMONA HALEP, DESPRE OBICEIURILE SALE: „ASTA ÎMI PLACE CEL MAI MULT SĂ FAC ÎN TIMPUL LIBER!”

wimbledon 2019realitateasimona halepToni Iurucwta