FOTO VIDEO | Simona Halep, discurs în fața unor fotbaliști din Adelaide! „Sunt un mare fan”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 14 ianuarie 2020, ora 21:02,
halep-fotbal-australian

Simona Halep şi antrenorul australian Darren Cahill au vizitat clubul de fotbal australian Port Adelaide FC. Românca a mărturisit că este un fan al acestei echipe, întrucât a urmărit câteva meciuri alături de Cahill. Halep a avut un discurs în fața jucătorilor australieni.

Halep (28 de ani, locul 4 WTA) a vorbit despre experienţele ei ca sportivă de înaltă performanţă. 

Port Adelaide FC este unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal australian. Acest sport se joacă folosind o minge ovală, dar este diferit față de rugby.

Este clar că există o relaţie extraordinară între antrenor şi jucător, un respect într-adevăr sănătos acolo, ceea ce e evident că încercăm să obţinem. Dar lucrul important pentru noi este să putem avea expunerea unor sportivi de înalt nivel, de elită în orice domeniu şi să ascultăm poveştile lor. Ceea ce aflăm este că toate sunt foarte asemănătoare. Avem aceleaşi îndoieli în carierele noastre, trecem prin probleme ca jucători, prin aceste experienţe din care învăţăm ceea ce este corect şi greşit şi devenim mai buni ca fotbalişti şi ca oameni şi am auzit asta tare şi clar din povestea ei.

Lucrul important când priveşti la turneele la care a participat este că a avut dezamăgirile ei în prima parte a carierei, înainte de a învăţa să câştige în mod constant. Dar prin astfel de experienţe înveţi să devii o persoană mai constantă şi un performer mult mai constant. Poveştile pe care ni le-a împărtăşit au fost în jurul acestei idei, nu numai despre succesele avute la începutul carierei, ci şi despre adevăratele dezamăgiri şi cum nu a reuşit să reproducă asta în mod constant. Toate experienţele pe care le-a extras din asta au făcut-o jucătoarea care a fost în ultimii şase ani, un performer constant, de înalt nivel, care nu a coborât mai jos de locul 4 mondial la final de an. Este un nivel incredibil de constanţă, performanţă şi rezistenţă„, a spus antrenorul secund al echipei, Michael Voss.

După victoria în fața australiencei Ajla Tomljanovic, Simona Halep a vorbit despre echipa Port Adelaide FC, spre bucuria lui Darren Cahill.

cahillport adelaide fcdarren cahillHalepadelaideaustraliasimona halepfotbal australian