Frans Timmerman a primit un cadou de la un fost portar român: „Este un tip simpatic”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 05 iulie 2022, ora 14:08,
mănuși
mănuși

Vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, a primit un cadou special de la Bogdan Lobonț: o pereche de mănuși.

Frans Timmerman a primit o pereche de mănuși de la Bogdan Lobonț

Olandezul Frans Timmermans, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, se află într-o vacanță activă. El a fost zilele trecute în Danemarca, unde a asistat la o startul în Turul Franței, iar în prezent se află în Belgia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Frans Timmermans (@frans__timmermans)

El a primit din partea fostului portar român Bogdan Lobonț o pereche de mănuși cu autograf personalizat, pe care actualul selecționer U20 a României le-a utilizat în perioada în care era jucător activ.

Am primit azi un cadou deosebit de la ‘pisica’ Bogdan Lobonț. A jucat șase ani la Ajax și nouă ani pentru AS Roma. Fiu adoptiv al Romei și un tip foarte simpatic”, a scris Timmermans pe contul personal de instagram.

Oficialul european, care pe 6 mai a împlinit 61 de ani, este microbist și un suporter înfocat al formației italiene AS Roma, pe care a început s-o îndrăgească în tinerețe, când a locuit în capitala Italiei în calitate de tânăr diplomat.

Bogdan Lobonț a câștigat 3 trofee cu Rapid și a jucat de 86 de ori la naționala României

Bogdan Lobonț a început fotbalul a Corvinul, în 1995, unde a jucat 2 ani. A anuns la Rapid, iar în 2000 s-a transferat la Ajax, după ce a devenit campion (1998/1999) și a câștigat Cupa României (1997/1998) și Supercupa României (1999).

La formația olandeză a evoluat din 2000 până în 2006, cu o scurtă pauză, când a fost împrumutat la Dinamo. A trecut un an la Fiorentina, iar în 2007 a ajuns la Dinamo, unde a jucat 2 ani.

Finalul carierei l-a prins la AS Roma, retrăgându-se după ce a bifat 9 sezoane la echipa italiană. La naționala României a jucat de 86 de ori, făcându-și debutul în 1998.

bogdan lobontFrans Timmermansas romaajax amsterdam