SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FRF, considerată vinovată pentru decăderea Rapidului: „Au încercat să strice atmosfera de acolo!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 08:53,
Rapid
Rapid

Giuleștenii au promovat în Liga 1 după șase ani de absență, iar evoluțiile elevilor lui Mihai Iosif în startul de sezon au atras toate privirile!

Rapid București este de departe surpriza noului sezon din România, astfel că parcursul foarte bun al nou-promovatei s-a datorat și antrenorului Mihai Iosif. Cu toate acestea însă, Iosif nu și-a mai putut susține elevii de la marginea terenului, iar acest lucru s-a văzut din plin și în rezultate, după ce giuleștenii au ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga 1.

Fostul component al Generației de Aur, Florin Prunea, a pus tunurile pe conducătorii FRF și consideră că aceștia au intervenit în mod intenționat pentru a strica atmosfera de la clubul giuleștean, prin suspendarea lui Mihai Iosif. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani se numără printre cei vizați în scandalul antrenorilor fără licență PRO din Liga 1, astfel că îi este interzis să mai dea indicații de la marginea terenului.

„De obicei, când grupul este unit – și la Rapid este unit, aceste momente te înrăiesc! Mi se pare că cei de la Rapid au fost atacați, le-a fost atacată casa, inima clubului, echipa, antrenorul, de către Federația Română de Fotbal. Este evident, se vede cu ochiul liber.

Prin toate mijloacele au încercat să strice atmosfera de acolo, dar cineva trebuie să pună piciorul în prag și să fie calm. Am încredere în Nico (n.r. președintele Daniel Niculae) și cei de acolo că vor calma lucrurile. Trebuie să își apere casa și jucătorii să fie calmi”, a declarat Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Citește și MIHAI IOSIF ARE ZILELE NUMĂRATE LA RAPID! ANTRENORII AFLAȚI ÎN CAPUL LISTEI PENTRU A-L ÎNLOCUI

florin pruneadeclaratiifrfliga 1realitatearapid