SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Iosif are zilele numărate la Rapid! Antrenorii aflați în capul listei pentru a-l înlocui

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 08:02,
Mihai Iosif
Mihai Iosif

Actualul tehnician al giuleștenilor nu traversează cea mai bună perioadă, astfel că ultimele rezultate înregistrate de alb-vișinii pot fi decisive în ceea ce privește viitorul său pe banca nou-promovatei!

Rapid se află într-o scădere semnificativă de formă, iar eșecul de aseară, 0-1 contra celor de la FC Voluntari, prelungește agonia în Giulești. Aflați la a patra partidă în Liga 1 fără victorie, elevii lui Mihai Iosif pare că simt lipsa acestuia de la marginea terenului, după suspendarea tehnicianului ca urmare a scandalului provocat de antrenorii fără licență PRO din Liga 1.

Potrivit informațiilor Pro Sport, conducerea clubului este însă pregătită să ia o decizie importantă zilele următoare, astfel că Mihai Iosif are șanse reale de a fi dat afară, deși primise sprijinul public din partea președintelui Daniel Niculae. Conform sursei menționate anterior, Marius Șumudică, Daniel Pancu și Bogdan Andone sunt cele trei nume aflate pe lista Rapidului.

Toți cei trei antrenori sunt liberi de angajament în momentul de față, însă favorit să îi ia locul lui Iosif este Andone, care are o relație foarte bună cu actuala conducere giuleșteană. Rămâne de văzut însă care va fi decizia finală a patronului Victor Angelescu, dar și a președintelui Daniel Niculae, în zilele următoare.

„Ne așteptam să apară și astfel de momente pe parcursul sezonului. În meciurile următoare vom avea împreună emoții pentru Rapid. Nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid! Indiferent de rezultate, Mihai Iosif va continua la Rapid.

Este exclus să plece. Mihai Iosif a demonstrat că merită să antreneze Rapidul în Liga 1. Se simte faptul că acum a fost în tribună”, spunea săptămâna trecută Daniel Niculae, potrivit Digi Sport.

Citește și MIHAI IOSIF, REACȚIE CATEGORICĂ: „CEL MAI SLAB MECI DIN ACEST CAMPIONAT! PENIBIL”

marius șumudicărapidmihai iosifbogdan andoneliga 1realitateadaniel pancu