FRF propune trei nume pentru postul de selecționer! Gică Hagi, sărit din schemă și de această dată

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 16 noiembrie 2021, ora 12:45,

Șefii Federației Române de Fotbal vor trebui să se orienteze rapid spre un alt selecționer, asta deoarece Mirel Rădoi a decis să nu mai continue după ratarea calificării la Campionatul Mondial!

Eșecul din campania de calificare pentru turneul final din Qatar a adâncit și mai mult criza în fotbalul românesc, iar tricolorii au ajuns deja la 23 de ani de când nu au mai participat la un Mondial. Cu șanse reale de a ajunge la baraj, România nu a putut obține maximum de puncte din ultimele două partide, astfel că și-a trecut în cont un nou eșec usturător în ultimii ani.

sursa foto- Profimedia Images

Rămași fără un selecționer după partida de duminică, Burleanu și Stoichiță au pregătit deja lista de posibili înlocuitori pentru Mirel Rădoi. Astfel, potrivit informațiilor spotmedia.ro, FRF îi are în vizor în momentul de față pe Adrian Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni, toți trei fiind liberi de angajament în momentul de față.

Surprinzător este faptul că nume precum Gheorghe Hagi și Dan Petrescu nu se află pe lista celor de la Federație, deși ambele variante au fost cerute cu insistență de către oamenii din fotbalul românesc. Rămâne de văzut la ce antrenor se vor opri cei din FRF în cele din urmă.

Citește și EXCLUSIV | MUTU NU ESTE O VARIANTĂ PENTRU POSTUL DE SELECȚIONER: „TREBUIE SĂ MAI STEA CÂȚIVA ANI LA ECHIPELE DE CLUB!”

realitateafrfgica hagiromaniaselectioner