Fuga din izolare poate duce și la un sfrâșit tragic! Ce a pățit un bărbat din Rwanda

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 25 martie 2020, ora 19:25,
izolare

În ciuda faptului că autoritățile au luat măsuri punitive de a combate evadarea din carantină sau izolare, sunt încă foarte multe persoane care încalcă această dispoziție. 

Acestea riscă chiar și o condamnare la ani grei de închisoare dacă în urma gestului lor, infectează o altă persoană. La acest lucru nu s-a gandit și un bărbat din Rwanda, țară africană unde există deja un număr semnificativ de cazuri de oameni depistați pozitiv la testul de coronavirus. Acesta a fentat izolarea și a mers la pescuit pe unul dintre râurile apropiate unde a fost omorât de un crocodil, potrivit gsp.ro.

 „A încălcat regula de a sta acasă, este unul dintre puținii cetățeni de aici care nu au respectat izolarea impusă pentru a opri pandemia de coronavirus” au dezvăluit sfârșitul tragic al bărbatului autoritățile rwandeze.

Și în România a existat un caz dezvăluit în ultimele zile de autorități care a stârnit pe de o parte amuzamentul unora. Un bărbat din Piatra Neamț a plecat din izolare pentru a se certa cu soacra sa, iar aceasta a sunat la 112 reclamându-l pe acesta pentru comportamentul agresiv. Conform antena3.ro, omul a fost băgat într-un centru de carantină de unde a încercat să mai evadeze o dată, dar de această dată tentativa s-a lăsat cu urmări nedorite. Bărbatul în vârstă de 35 de ani și-a rupt piciorul pentru că a încercat să sară de la etajul clădirii în care se afla.

CITEȘTE ȘI –>> Un portar trecut prin Liga 1 ne spune să luăm exemplul țării lui: “Aici nu se mai muncește”

izolarecrocodilsoacrăRwandabarbatevadarepiatra neamt
Eriksen inter

Cum este văzut viitorul lui Christian Eriksen în fotbal de un celebru cardiolog: ,,Asta e vestea rea”

Eriksen la pamant

Minciuni incredibile pe baza cazului lui Eriksen: ,,Vom fi forţaţi să acţionăm”