Gabi Balint nu își poate explica forma slabă a lui Tavi Popescu: „Nu înțeleg! Nu mai vezi nimic la el! Băiatul e blocat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 13 septembrie 2022, ora 21:21,
Octavian Popescu
Octavian Popescu

Octavian Popescu, tânărul fotbalist al FCSB-ului care uimea fotbalul românesc sezonul trecut, trece printr-un con de umbră în această stagiune. Gabi Balint, fostul mare atacant al Stelei, a vorbit despre „perla” FCSB-ului.

Mai exact, Balint nu înțelege ce se întâmplă cu forma jucătorului de 19 ani. Iată cum a comentat acesta situația nefastă a lui Tavi Popescu.

„Ori are ceva probleme, ori și-a pierdut total încrederea!”

„Am un mare semn de întrebare în ceea ce-l privește pe Octavian Popescu. Nu înțeleg. Un jucător poate să aibă o cădere de două săptămâni, de 3-4 meciuri, dar la el durează prea mult, e total schimbat în rău. Nu mai vezi nimic la el.

După ce a debutat, dădea niște pase inteligente, niște goluri din șuturi de la distanță. Acum nu-și mai găsește locul, cred că este și ceva mental. Ori are ceva probleme, ori și-a pierdut total încrederea. Probabil că aici lucrează Dică, dar, deocamdată, băiatul e blocat”, a declarat Gabi Balint, pentru Sport.ro.

În acest sezon, Octavian Popescu a reușit doar două pase de gol. Stagiunea trecută, Tavi a marcat 10 goluri și a oferit 4 pase decisive în 38 de partide.

fcsboctavian popescugabi balint