Gabi Balint, răspuns pentru Alex Chipciu: ”E o situație delicată! Cine să fie idol la noi”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 29 septembrie 2023, ora 15:08,
Gabi Balint
Gabi Balint

Universitatea Cluj s-a impus, joi, în Ghencea, scor 3-1 (2-0), contra celor de la CSA Steaua Bucureşti, într-o partidă din Grupa B a Cupei României.

Fanii i-au adresat cuvinte injurioase și au încercat să îl provoace pe Alexandru Chipciu pe tot parcursul partidei, scandând minute în șir: ”Chipciu, sclavul lui Gigi” şi ”Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat”.

La finalul partidei, Alexandru Chipciu a răspuns criticilor suporterilor de la Steaua.

Gabi Balint a comentat declarațiile jucătorului.

”Ce părere să am? Băiatul (n.r. Alex Chipciu) a fost cel apostrofat acolo s-o fi enervat, s-a simțit prost. E părerea lui. Din câte am înțeles, reacția lui a fost off record. Și după aceea, când s-a exprimat așa, nu făcea parte din declarația lui (n.r. referire la conferința de presă după meci). E părerea lui, e treaba lui.

Nu mă interesează ce spune Chipciu. Fiecare are părerea lui. E o situație delicată. Unii sunt de o parte, alții de altă parte. Lucrurile nu se rezolvă deocamdată. Astea sunt problemele.

(n.r. – Chipciu a spus și că, dacă era acum copil, nu ținea cu Steaua) Păi acum, în momentul ăsta, e și greu. Undeva e și greu. Cum să ții cu Steaua, dacă Steaua e în liga a doua. Noi (n.r. fostele glorii ale Stelei) am format, pe vremea noastră, foarte mulți suporteri. Mulți s-au născut atunci, datorită nouă, datorită rezultatelor pe care le-am avut.

Noi am fost idoli pentru mulți și e normal. Acum… cine să fie idol? E greu. Va mai dura, dacă se va face ceva. Dacă nu, se va stinge Steaua, nu? Ca orice stea. Până la urmă și stelele din univers se sting la un moment dat. Ce să faci? N-ai ce să faci”, a spus Gabi Balint, potrivit iamsport.ro.

alex chipciucsagabi balint