Gabi Enache, hotărât să se reinventeze sub comanda lui Toni Petrea: „Vreau să joc fotbal de calitate”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 09:46,
gabi-enache-fcsb

Problemele de la FCSB l-au determinat pe Gigi Becali să îl aducă înapoi pe Gabi Enache, plecat de la echipa din Berceni nemulțumit că nu și-a primit salariul în pandemie.

Enache a jucat aseară în meciul pierdut de FCSB în fața celor de la Slovan Liberec și deși nu s-a văzut prea mult, fundașul speră să rămână sub comanda lui Toni Petrea și să facă performață alături de FCSB.

„Pot să spun că am făcut un meci bun, un efort foarte mare. Nu au surprins cu nimic, au avut două faze fixe, erau foarte, foarte înalți. Eu zic că am făcut o primă repriză foarte bună. Am avut foarte tare de suferit la jocul aerian.

Am venit cu inima deschisă, mi-am dorit foarte mult să vin, altfel nu eram aici. Nu m-am gândit la focare, mă protejez. Am venit să joc fotbal. M-a sunat agentul meu, de negocieri s-au ocupat ei. Voi continua, am un contract semnat, nu am venit pentru un singur meci.

Vreau să joc fotbal de calitate, vreau să fac performanță și să mă integrez la un nivel foarte înalt. Este o perioadă foarte dificilă, dar ceilalți băieți sunt izolați. Când vor reveni cred că echipa va fi la fel de bună și rezultatele vor veni”, a spus Gabi Enache, după meciul cu Slovan Liberec.

FCSB, cu o echipă improvizată şi un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, aseară, de Slovan Liberec în turul trei preliminar al Ligii Europa, scor 0-2.

Citește și • EXCLUSIV | Iuliu Mureșan este convins: „Camora este mai român decât mulți români”

RCSBliga 1realitateagabi enache
cortacero dinamo

Veste bombă pentru dinamoviști: „Am auzit că Pablo Cortacero vine la Bucureşti!”

ronaldo profimedia

EURO 2020 | Ronaldo, omul recordurilor! Ierarhiile date peste cap de Cristiano