Gabi Tamaș decide cine este cel mai bun antrenor dintre Dan Petrescu și Gică Hagi: ”Nu știu cine știe mai mult fotbal decât el”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 28 martie 2023, ora 14:20,
Gică Hagi și Dan Petrescu
Gică Hagi și Dan Petrescu

Dan Petrescu și Gică Hagi luptă, din postura de antrenori, pentru câștigarea titlului în Liga 1.

Gabi Tamaș a fost pus să aleagă între cele două nume mari din fotbalul românesc în ceea ce privește abilitățile lor de antrenori. Astfel, Tamaș l-a ales pe Dan Petrescu, care a câștigat mai multe trofee.

În schimb, fotbalistul a spus că Hagi este cel mai bun cunoscător al fotbalului din țară.

„(n.r. cine este numărul 1, Petrescu sau Hagi?) Sunt diferiți. Din punct de vedere al performanței este Dan Petrescu, nu poți să contești. Dar vedeți că și Gică Hagi, nu știu cine știe mai mult fotbal decât el.

Dar nu avem ce să spunem… este Dan Petrescu, a câștigat atâtea campionate cu CFR. Îl iei și după ce realizări are. Degeaba este un antrenor mai bun decât mine, dacă eu am mai multe premii.

Punctele vorbesc. Mie ca și apărător nu-mi place spectacolul, mie îmi place să nu iau gol și să câștig. O fază de poartă o ai în 90 de minute. Ai băgat mingea în poartă, la revedere! Ai jucat mai bine decât noi? Sănătate, punctele rămân la noi”, a spus Tamaș, în cadrul podcastului VictoryCup.

dan petrescugabi tamasgica hagi