SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gabi Tamaș, în miezul tensiunilor! Ce l-a scos din sărite pe fundaș, în meciul cu Rapid

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 22:20,
Gabi Tamaș, sursa foto: captura digisport.ro
Gabi Tamaș, sursa foto: captura digisport.ro

Rapid a pierdut în primul meci din etapa a zecea a Ligii 1, scor 0-1, cu FC Voluntari, și a coborât pe locul patru în clasament.

Pe poziția giuștenilor au urcat oaspeții, care au ajuns la patru victorii conescutive. Însă, totul se putea nărui pentru ilfoveni pe finalul meciului.

În minutul 85, Ionuț Costin a primit al doilea cartonaș galben, pentru tragere de timp, și a fost eliminat de arbitrul Andrei Antonie.

Rapid – FC Voluntari, sursa foto: Rapid/Facebook

Momentul tensionat l-a înfuriat teribil pe Gabi Tamaș, care s-a dus ca un glonț spre partea terenului unde erau cei doi protagoniști și i-a cerut explicații centralului.

Imediat, în jurul lor s-a format o gramadă, compusă în general din jucătorii ilfovenilor, nemulțumiți de decizia anbitrului, iar spiritele s-au încins.

Rapid – FC Voluntari, sursa foto: Rapid/Facebook

Stahl, fotbalistul celor de la Rapid, s-a implicat și el și a încercat să-l scoată cât mai repede pe Costin de pe teren, pentru a se relua partida. Momentul l-a enervat pe Tamaș, care l-a împins nervos pe elevul lui Mihai Iosif.

În cele din urmă, cu mai multe trageri de timp, FC Voluntari a reușit să-și păstreze avantajul și să plece cu cele trei puncte de pe Arena Națională, iar meciul s-a terminat într-o stare generală de tensiune.

CITEȘTE ȘI –>> RAPID, ÎN CĂDERE LIBERĂ! AL TREILEA EȘEC LA RÂND PE ARENA NAȚIONALĂ! VOLUNTARI A URCAT PE PODIUM

gabi tamasrapidluga 1voluntarirealitateaarena nationala