Gabi Tamaș și-a schimbat discursul despre Dinamo: „Acolo sunt amintirile mele”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 14:58,
Gabi Tamaș la Dinamo
Gabi Tamaș la Dinamo

Gabi Tamaș a revenit asupra declarațiilor date la cald după meciul din Ștefan cel Mare, dintre Dinamo și FC Voluntari, încheiat scor 3-2.

La finalul întâlnirii, fundașul, care ocupă și postul de președinte la echipa din Ilfov, a fost deranjat de atitudinea suporterilor, care l-au înjurat și l-au fluierat pe tot parcursul meciului.

La o zi distanță, veteranul de 37 de ani din defensiva celor de la FC Voluntari și-a reconsiderat declarația și a spus că nu poate șterge toate amintirile trăite la Dinamo, dar s-a arătat dezamăgit de apostrofările la care a fost supus nu doar el, ci și familia sa, din partea suporterilor dinamoviști.

Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook

”Poate că eram la cald, supărat după meci și am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aș vrea, nici injuriile unora. Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleași lucruri.

Sunt om și poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înțeleg. Și dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar așa, tot stadionul? Îți spun ceva, cum vrem noi să ridicăm fotbalul românesc, cum vrem să creștem?

Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate și îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Și pe mine și, poate, pe alții ca mine, care au acceptat să revină în țară.

Nu spun ce primesc pe Facebook și pe Instagram! E jale. Ce m-a deranjat cel mai tare… nu e că m-au înjurat pe mine, înjură-mă, dacă asta e educația ta, ce pot eu să fac, însă ce ai cu nevastă-mea? Eu joc fotbal, nu nevastă-mea, nu familia mea! Lasă-mi nevasta în pace!”, a declarat Gabi Tamaș, pentru playsport.ro.

CITEȘTE ȘI –>> GABI TAMAȘ NU VREA SĂ MAI AUDĂ DE DINAMO: „SUNT DEZAMĂGIT DE SUPORTERI ȘI PENTRU MINE NU MAI EXISTĂ!”

fc voluntariliga 1realitateadinamogabi tamasdeclaratii