SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gabi Torje, motivat la maximum pentru jocul cu Rapid: ,,Vrem să învingem echipa care a bătut campioana”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 11:10,
Gabi Torje, Dinamo
Gabi Torje, Dinamo

Marele meci al etapei a 13-a din Liga 1 se va disputa în această seară, de la ora 20:30, între Dinamo şi Rapid, în Ştefan cel Mare.

Gabriel Torje, mijlocaşul revenit la Dinamo în acest sezon, a prefaţat partida cu giuleştenii. Acesta le transmite colegilor săi mai tineri că astfel de meciuri îi fac să se simtă cu adevărat fotbalişti.

Mijlocaşul dinamovist le promite suporterilor că va da totul pe teren în meciul de diseară. Motivaţia sa este să bată formaţia care etapa trecută a învins campioana CFR.

Citeşte şi FOTO | EMOȚII MARI PENTRU ANAMARIA PRODAN! MOMENTUL MULT AȘTEPTAT ARE LOC MÂINE

,,Derby-urile, meciurile mari te fac să te simți fotbalist, cele în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, că ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră, una grea. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă. Dinamo altădată era de temut și toți care jucau cu Dinamo veneau cu coada între picioare.

Acum toată lumea când joacă cu Dinamo se gândește să facă puncte, să câștige, dar cu siguranță vom întoarce acest lucru, toată lumea va veni să joace cu Dinamo cu teamă, pentru că Dinamo este o echipă valoroasă.

Ceea ce contează este să fim montați 100%, să dăm tot ce avem mai bun, tot ce am pregătit la antrenament și să le demonstrăm suporterilor, care au fost mereu alături de noi, că trebuie să fie în continuare alături de echipă.

La Rapid există un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. Am prieteni acolo, știu că indiferent de ce s-a întâmplat la meciuri a fost atmosfera bună. Au experiență, entuziasm, vin după o victorie cu CFR, asta ne motivează mai mult, vrem să învingem echipa care a bătut campioana.”, a declarat Gabi Torje, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeşte şi VIDEO | ATAC DEVASTATOR AL LUI REDNIC, LA ADRESA LUI PRUNEA: „MINTE ÎN PRIVINŢA COMISIOANELOR. SPUNE NUMAI PROSTII”

realitateaderbygabi torjerapiddinamoliga 1