Gabriel Tamaș, despre situația de la FCSB: „Degeaba ai doi jucători cu calitate, dacă iau mingea și o pierd”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 23:27,
FCSB
FCSB

FCSB continuă să spere că va câștiga titlul în acest sezon, dar Gabriel Tamaș consideră că echipa roș-albastră nu areforța colectivă pentru așa ceva.

Cei de la FCSB ar trebui să fie mai bărbați, consideră Gabriel Tamaș

Echipa antrenată de Leonard Strizu a pierdut contactul cu liderul CFR Cluj după primele două meciuri oficiale din acest an. FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasare cu FC Hermannstadt, dar a fost învinsă pe teren propriu, de Farul, cu 2-3, deși conducea cu 2-1 în minutul 90+4.

Cele două echipe se vor întâlni duminică, în Etapa a 24-a a Superligii, meciul având loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Gabriel Tamaș spune că FCSB nu are forța colectivă pentru a câștiga partidele importante. „Rezultatele nu le câștigi de unul singur! Trebuie să ai și o echipă, care să fie compactă. Să joace unul pentru toți și toți pentru unul!

Nu știu ce le-ar trebui celor de la FCSB. Era să zic ceva, dar e o prostie și nu pot să o zic… să fie mai bărbați! Fotbalul se joacă în 11. Degeaba ai doi jucători cu calitate, când o iau și o pierd.

Uite, vă dau exemplul lui Messi! Argentina a câștigat Campionatul Mondial! Dar și ceilalți au câștigat Campionatul Mondial. Dacă nu se apărau și nu alergau, nu ajungeau acolo! Nu poți să faci ceva de unul singur”, a spus Gabi Tamaș, potrivit prosport.ro.

gabriel tamas