Gabriela Ruse e de vis după finala de la Hamburg! Străinii, impresionaţi de victoria împotriva lui Petkovic

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 17:27,
Gabriela Ruse, Hamburg/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images
Gabriela Ruse, Hamburg/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images

Gabriela Ruse e pe val, după ce a reuşit să câştige finala de la Hamburg, contra lui Andrea Petkovic, în două seturi, scor 7-6, 6-4.

Aceasta a fost prima finală din cariera jucătoarei de tenis din România pe care a şi reuşit să şi-o adjudece după două ore şi 11 minute de joc.

În urma finalei câştigate în Germania, străinii au rămas impresionaţi de performanţa reuşită de sportiva din România, car va ajuge acum în TOP 140 WTA.

,,A ajuns să ridice trofeul după ce a început turneul în calificări. Ce performanță pentru românca Elena-Gabriela Ruse, care a învins-o pe Petkovic în finala de la Hamburg.”, au scris cei de la WTA.

,,Andrea Petkovic a pierdut finala de la Hamburg împotriva româncei Elena-Gabriela Ruse, scor 6-7, 4-6. Ruse a câștigat primul ei turneu din circuitul WTA.”, au precizat şi cei de la NDR Sport.

,,Andrea Petkovic a pierdut în finala de la Hamburg. Marele vis de a câștiga primul titlu după o pauză de șase ani s-a năruit. Finala a fost câștigată de românca Elena-Gabriela Ruse. Chiar dacă Ruse a jucat șapte meciuri în șapte zile, a părut mai proaspătă pe teren decât Petkovic și în final a câștigat trofeul.”, au scris şi cei de la Hessenschau.

11 July 2021, Hamburg: Tennis: WTA Tour, Singles, Women, Final. Ruse (Romania) – Petkovic (Germany). Elena-Gabriela Ruse plays a ball. Photo: Axel Heimken/dpa,Image: 620902295, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citeşte şi GABRIELA RUSE, PRIMA REACȚIE DUPĂ TRIUMFUL DE LA HAMBURG: „SUNT O JUCĂTOARE NEBUNĂ!”

reactiihamburgtenisgabriela rusewtarealitatea