Gabriela Szabo, replică pentru Cristina Neagu: „Să-și vadă de rezultatele sportive”. Neplata salariilor, mărul discordiei

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 12:06,
cristina neagu

Președintele clubului CSM București, Gabriela Szabo, i-a oferit o replică Cristinei Neagu. Lidera echipei feminine de handal a CSM București a ridicat problema restanțelor salariale, la finalul meciului cu Rostov Don, pierdut de vicecampioana României cu 22-27, în Grupele Ligii Campionilor.

Gabriela Szabo i-a transmis Cristinei Neagu să-și vadă de joc.

În ultima vreme, în România, este ciudat să vezi sportivii vorbind mai mult despre bani și mai puțin despre rezultatele sportive!”, a scris Gabriela Szabo, pe Facebook.

Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primești abia primul salariu din sezon, nu te simți bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.

Sincer, cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem”, declara la Digi Sport, Cristina Neagu pe 19 noiembrie.

Citește și – VIDEO | Ladislau Boloni a părăsit un interviu în timpul declarațiilor. Românul, apostrofat de suporteri

gabriela szabocsm bucurestirealitateacristina neagusalariihandbal
Dinamo, Sorescu, bucurie

Unul dintre titularii lui Dinamo dorit de echipe din Serie A

dinamo

Reacția după ce FCSB a transferat un jucător de la Dinamo: „S-a ales praful de tot!”