Galatasaray a dat lovitura! Transferă un titular de la AS Roma

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 14:54,
Nicolo Zaniolo
Nicolo Zaniolo

Atacantul italian Nicolo Zaniolo va juca la clubul turc Galatasaray, urmând să semneze un contract până în 2027.

Nicolo Zaniolo va primi la Galatasaray un salariu de 3,6 milioane de euro pe an

Jucătorul, intrat în dizgrația fanilor lui AS Roma, este în drum spre Istanbul, pentru a face vizita medicală și a parafa actele.

Nicolo Zaniolo la un pas de Galatasaray. Negocierile dintre Roma și turci sunt pe cale să se încheie, după divorțul dintre jucător și clubul italian. Mai sunt de stabilit doar detaliile finale, dar transferul este practic realizat.

Nicolo Zaniolo pleacă din Milano cu un zbor privat. Negocierile au încetinit ieri din cauza cutremurului care a lovit Turcia, dar s-au reluat în ultimele ore.

Cu excepția unei răsturnări senzaționale de situație, Zaniolo va fi un noul jucător al lui Galatasaray, iar Roma va primi 20 de milioane plus bonusuri. Jucătorul va încasa 3,6 milioane de euro în fiecare an”, informează tuttosport.com.

La rândul lui, reputatul jurnalist italian a anunțat, pe twitter, transferul lui Nicolo Zaniolo la Galatasaray, prezentând și o fotografie a jucătorului în tricoul noii echipe.

Zaniolo, care pe 2 iulie va împlini 24 de ani, evoluează la AS Roma din 2018. Atunci, echipa din capitala țării îi plătea lui Inter 4,5 milioane de euro, deși atacantul nu jucase niciun minut la trupa din Milano.

A jucat 128 de meciuri pentru AS Roma în toate competițiile, marcând de 24 de ori, 2 goluri fiind înscrise în cele 17 partide din actualul sezon.

turciagalatasarayas romanicolo zaniolo