SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Galatasaray nu se oprește aici! După Cicâldău, turcii insistă și pentru un jucător de la FCSB

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 18:32,
FCSB
FCSB

Vicecampioana Turciei l-a achiziționat în cursul zilei de ieri pe decarul celor de la CS U Craiova, Alexandru Cicâldău, contra sumei de 6 milioane de euro!

Formația pregătită de Fatih Terim continuă să fie în căutarea de noi fotbaliști care să îi aducă clubului Cim Bom Bom titlul de campioană după mai mulți ani de suferință. După ce l-au acontat pe Cicâldău, turcii încearcă să obțină și semnătura lui Olimpiu Moruțan, scriu cei de la Pro X.

Mijlocașul celor de la FCSB nu traversează cele mai bune momente ale carierei, însă, oficialii celor de la Galatasaray nu renunță la gândul de a-l transfera pe internaționalul român, Conform sursei menționate anterior, turcii i-ar fi pus pe masă lui Gigi Becali nu mai puțin de 8 milioane de euro, plus bonusuri. 

Nu este pentru prima dată în această vară când cei de la Galata încearcă să se pună la masa negocierilor cu formația bucureșteană, asta după ce în urmă cu puțină vreme între cele două părți au mai existat discuții. 15 milioane de euro a cerut afaceristul din Pipera, o sumă considerată mult prea mare de conducătorii din țara semilunei.

Ce a spus Gigi Becali despre Moruțan, după meciul cu FC Botoșani

„Sunt nemulțumit de anumiți jucători, care m-au dezamăgit și probabil nu vor mai juca. De exemplu Moruțan. Nu se poate să joci așa. Ce cauți la FCSB dacă joci așa? Eu credeam că el e talent, că iau 20 de milioane de euro pe el, dar el nu face nici 200.000 de euro după cum a jucat aseară.

Acum o să vină rândul lui Moruțan să mă întrebe ce se întâmplă cu el. Păi nu ai nicio realizare. Să te muți la Domnești unde stăteai, că dacă stai la Pipera nu mai știi să joci bine fotbal. El e băiat cuminte, dar cât ai fi de cuminte dacă stai în Pipera… Când am făcut remarca cu mașina imediat a luat-o în sus ca racheta.

El are casă la Domnești, dar stă la Pipera. Vă dați seama? El era prieten cu Man. Bă, dacă a plecat Man, du-te la casa ta acum. Moruțan trebuie să se ducă în sus, nu are cum să cadă pentru că nu-l lasă talentul. Eu așteptam anul ăsta să cer 30-40 de milioane de euro pe el. I-am spus impresarului să-i transmită să se mute la Domnești”a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Citește și SEMNAL DE ALARMĂ ÎN PRIVINȚA LUI OLIMPIU MORUȚAN: „DACĂ NU ÎL OPREȘTE CINEVA SE PIERDE!”

cicâldăugalatasarayMoruţanrealitateatransfer FCSB