SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Semnal de alarmă în privința lui Olimpiu Moruțan: „Dacă nu îl oprește cineva se pierde!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 17:31,
Olimpiu Morutan, FCSB
Olimpiu Morutan, FCSB

Mijlocașul celor de la FCSB este departe de cea mai bună formă sportivă pe care a arătat-o de-a lungul timpului, iar acest lucru nu este pe placul lui Gigi Becali!

Considerat de patronul echipei unul dintre principalele produse de export în momentul de față, Olimpiu Moruțan a avut parte de un start de sezon ezitant pentru FCSB, astfel că după primul meci au apărut și primele critici. Afaceristul din Pipera l-a acuzat pe acesta că nu ia în serios ședințele de pregătire ale lui Dinu Todoran și a dezvăluit că și-a luat gândul de la a obține 20 de milioane în schimbul acestuia, atât cât anunțase că vrea în urmă cu câteva luni.

Acum, Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit și el despre regresul lui Moruțan și a ținut să le atragă atenția „roș-albaștrilor” asupra unui aspect. „Oracolul din Bălcești” este de părere că mijlocașul în vârstă de 21 de ani încearcă să facă de toate pe terenul de joc, însă nu are forța necesară pentru a-și duce la capăt acțiunile. Totodată, Dragomir le cere celor din tabăra FCSB-ului să îl oprească pe fotbalist din a mai încerca acest lucru.

„Moruțan încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu îl oprește cineva se pierde. Dacă cineva nu îl oprește de la încercarea asta a lui… el vrea să facă mai mult decât poate. Are moral de competiție mare, dar nu îl ajută picioarele. Nu are forță în picioare”a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, conform AS.ro.

Adus în vara anului 2018 de la FC Botoșani, Moruțan este cotat în momentul de față la 2.800.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Citește și CAPITOLUL LA CARE DUMITER A CONVINS DEJA DUPĂ TRANSFERUL LA FCSB: „CEL MAI BUN DINTRE TOȚI FOTBALIȘTII”

 

declaratiiMoruţanliga 1dumitru dragomirfcsbrealitatea