Galatasaray se zbate să scape de Alexandru Cicâldău: „O lovitură grea pentru club!”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 16 august 2022, ora 15:44,
În sezonul trecut, Alexandru Cicâldău a evoluat în 40 de meciuri, marcând 5 goluri și dând 4 pase decisive
În sezonul trecut, Alexandru Cicâldău a evoluat în 40 de meciuri, marcând 5 goluri și dând 4 pase decisive

Mijlocașul român Alexandru Cicâldău nu face parte din planurile antrenorului lui Galatasaray, Okan Buruk, pentru sezonul viitor.

Povestea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray se apropie de final”, scrie presa din Turcia

Din acest motiv, gruparea turcă vrea să scape cât mai repede de jucătorul adus în vara anului trecut de la Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro.

Iar asta cât mai repede, deoarece perioada de transferări în Turcia se încheie pe 31 august. „Povestea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray se apropie de final. Mijlocașul de 25 de ani nu a putut câștiga aprecierea lui Okan Buruk înaintea noului sezon.

Ca urmare, jucătorul care nu a fost luat inclus în lot la meciurile Antalyaspor și Giresunspor, disputate în acest sezon”, notează publicația turcă Fanatik.

Jurnaliștii scriu că Cicâldău va avea aceeași soartă ca și Olimpiu Moruțan: va fi împrumutat cât mai curând posibil la o echipă pe o sumă modică, iar respectiva grupare îl va putea transfera definitiv la finalul sezonului. Moruțan a ajuns la Pisa și a dat două pase decisive în meciul de debut.

Galatasaray vrea să-l împrumute pe Alexandru Cicâldău la un club european, nu în Turcia

Plecarea lui Cicâldău este sigură, deoarece antrenorul Okan Buruk are, pe postul lui, mai multe variante. Ca și în cazul lui Moruțan, Galatasaray vrea să-l împrumute pe Cicâldău la un club european, nu în Turcia.

În sezonul trecut, mijlocașul central a evoluat în 40 de meciuri, marcând 5 goluri și dând 4 pase decisive.

Multă lume l-a acuzat pe Gheorghe Hagi că i-a „împins” pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray, dar antrenorul Farului Constanța dezminte.

Cicâldău și Moruțan sunt jucători foarte talentați, dar nu i-am recomandat. Eu nu m-am amestecat niciodată în transferurile pe care le-a făcut Galatasary.

Pe mine mă interesează doar ce se întâlmplă la propria mea academie. Sunt responsabil exclusiv față de jucătorii aflați în prezent la clubul meu din Constanța”, a declarat Hagi, conform publicației din Turcia.

În afară de Cicâldău, Galatasaray vrea să mai scape de partru jucători. Este vorba despre Talyan Antalyali, Omer Bayram, Christian Luyindama și Omar Elabdellaoui.

galatasarayalexandru cicaldau