Galeria lui FC U Craiova 1948 se ține de cuvânt și merge în Giulești! A făcut rost, deja, de bilete la meciul cu Rapid

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 13:35,
Galerie FC U Craiova 1948
Galerie FC U Craiova 1948

Vineri, de la ora 20:00, are loc meciul dintre Rapid și FC U Craiova 1948, din Etapa a 25-a Superligii.

Galeria lui FC U Craiova 1948 se adună în gară la ora 13:00 în ziua meciului

Galeria FC U Craiova 1948 va fi prezentă la meci, deși clubul oltean a anunțat că nu va autoriza deplasarea. Pe cale de consecință, nici nu-și va asuma răspunderea pentru faptele, comise de suporterii olteni.

Cei din Peluza Sud 1997 au unsat, deja, mobilizarea. „Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent.

Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: ‘Noapte bună, București!’.

Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară. Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei”, este anunțul făcut pe facebook.

Galeria lui FC U Craiova 1948 are bilete la meci, dar nu anunță în ce zonă a stadionului

Interesant este că administratorul paginii anunță, indirect, că galeria a făcut rost de bilete, dar nu și în ce zonă a stadionului. Mai mult chiar, preferă să vândă tichetele de acces la un preț mult mai mic decât cel la care pot fi achiziționate oficial.

Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa DE LA NOI (n.r. – sublinierea noastră) în ziua meciului”, informează cei din galerie.

Ca o comparație, biletele la cele doup peluze costă 30 de lei, la Tribuna a 2-a – 45 și 55 de lei, la Tribuna 1 – 55 și 65 de lei, la Tribuna 0 – 100 de lei, iar la VIP – 300 de lei.

Totodată, cei din Peluza Sud 1997 își continu lupta cu patronul Adrian Mititelu. „Se pare că dragul nostru patron nu a înțeles nici până acum care a fost motivul ‘incidentului’ de la Sf. Gheorghe, unul care nu are nicio legatură cu el, iar ultimele ieșiri în presă ale sale sunt dovada clară a ceea ce încercam noi să transmitem de ani de zile.

El este singurul instigator la ură, singurul care dorește răul fotbalului, singurul care este capabil să oprească un meci de fotbal după bunul plac. Speculații de genul atentatelor, haosului și sabotarea echipei pe care le visează sunt pure semne ale instalării demenței și doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva.

Ar fi cazul ca presa, cea care s-a grăbit să arunce în ultimele zile cu noroi atât în noi, cât și în tot fenomenul ultras din România, să vadă cine este, de fapt, cel care dorește circ și scandal. Vom fi mereu alături de clubul nostru drag, dar niciodată nu vom uita răul pe care acest mititel l-a făcut și continuă să-l facă celei mai iubite echipe din România.

Hai la meci! Știința suntem noi!”, se mai scrie pe pagina de facebook.

superligaEtapa a 25-a