Gândurile sincere ale unui conducător important din Liga 1: „Am intrat în fotbal din întâmplare. Aş vrea să scap”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 23:03,
FC BOTOȘANI
FC BOTOȘANI

FC Botoșani a început cu dreptul noul sezon de Liga 1. A remizat acasă, scor 0-0, cu FCSB, una dintre contracandidatele la titlul și în această ediție.

De când Valeriu Iftime este la conducerea clubului moldovean, acesta a devenit o afacere de succes atât pe plan sportiv, cu clasări în top și cu calificări în play-off, dar și financiar, după vânzările de jucători, în special către FCSB și CFR Cluj. Cu toate aceastea însă, finanțatorul Botoșaniului a recunoscut că implicarea sa în fenomenul fotbalistic i-a schimbat viața și relația cu familia și prietenii.

De asemenea, acesta a dezvăluit că intrarea sa în fotbal s-a produs din întâmplare, dar speră să facă un sezon bun cu echipa sa și în noua ediție de campionat.

”Pentru mine fotbalul înseamnă o notorietate care mă obligă, dar mă şi oboseşte, nu-mi dă o stare de bine reală. Aş vrea să scap de fotbal, de energia negativă pe care o dă uneori. Soţia mă ceartă dacă mă duc la meci, iar acum nu mai merg la stadion.

Valeriu Iftime

Copiii fac mişto când e zi de meci, spun să fiu lăsat în pace pentru că sunt în transă. Partea frumoasă este că în zi de înfrângere e totul negru, iar la victorie, ziua e de o frumuseţe teribilă. Am intrat în fotbal din întâmplare, apoi am contactat ambiţia de a nu mă face de râs”, a declarat Iftime la Radio Gold FM.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | TRIO-UL CFR, FCSB ȘI CSU, SUB AMENINȚARE: „SIGUR VA FI CONTRACANDIDATA CELOR TREI”

implicare fotbalfc botosanirealitatealiga 1valeriu iftime