Gardoș inflamează spiritele când Steaua împlinește 75 de ani de la înființare: „Mă miră că există suporteri care susțin acea echipă”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 07 iunie 2022, ora 18:30,
Florin Gardoș
Florin Gardoș

Florin Gardoș (33 ani) a vorbit despre conflictul dintre FCSB și CSA. Fostul fundaș nu înțelege cum fanii Stelei pot suține clubul din Liga 2.  

„Ce mă miră pe mine uneori, mai ales în ultima perioadă, există suporteri care susțin echipa CSA și nu înțeleg cum?! Eu nu pot să susțin acea echipă. Adică eu, care am fost stelist de mic, la 21 de ani am semnat cu Steaua, iar pe contractul meu și pe echipamentul meu scria Steaua. Am plecat în 2014, când scria Steaua. A fost una dintre cele mai mari reușite ale mele, a fost un vis devenit realitate, mai ales că am ajuns din liga a doua la Steaua. Nea Piți a fost primul antrenor, și pe urmă l-am avut pe Ilie Dumitrescu, printre alții.

Și acum să-mi spui că, de fapt, ceea ce am trăit eu în acea perioadă a fost o minciună, că n-am jucat la Steaua, ci la o altă echipă. Adică mi se pare… cum să nu accepți ideea asta că eu am jucat la Steaua, când mie îmi scria Steaua acolo?”, a declarat Florin Gardoș la Pro Arena

Florin Gardoș a câștigat cu FCSB (n.r. fosta Steaua București) două campionate, în 2013 și 2014, o Cupă a României în 2011 și o Supercupă în 2014.

fcsbflorin gardoșrealitatea.netsteauarealitatea