Gareth Bale pleacă de la Real Madrid după şapte ani! Salvat de un club imens în Europa

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 15 septembrie 2020, ora 11:32,
real madrid bale
real madrid bale

Gareth Bale este în sfârşit aproape de sfârşitul calvarului îndurat în ultima perioadă la Real Madrid. Căzut în dizgraţia conducerii şi antrenorului, galezul va evolua pentru o echipă importantă a continentului.

Bale a venit la Real Madrid în urmă cu şapte ani, atunci când spaniolii au plătit 101 milioane de euro pentru a-l transfera de la Tottenham. Accidentările repetate, dar şi atitudinea delăsătoare l-au transformat în ultima perioadă într-o rezervă neutilizată de care conducerea şi-ar fi dorit să se debaraseze de mai mult timp.

Plătit cu 15 milioane de euro pe sezon, Bale a fost surprins în timp ce se prefăcea că doarme pe banca de rezerve, a plecat mai devreme de la stadion la meciurile la care nu a prins lotul şi a sfidat în permanenţă clubul madrilen.

Galezul care a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte să joace este la un pas de soluţia salvatoare. Manchester United îl va împrumuta până la finalul actualului sezon, iar Real este dispusă să îi achite jumătate din salariu pe perioada contractului cu englezii.

Bale a intrat în atenţia lui Manchester United după ce gruparea de pe Old Trafford nu a reuşit transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. În căutarea unui jucător care să evolueze în banda dreaptă a atacului, Solskjaer ar fi încântat să îl aibă în echipă pe galez.

4 trofee Champions League, două titluri în La Liga şi o Cupă a Spaniei – sunt trofeele cucerite de Gareth Bale la Real Madrid.

Bale a marcat 105 goluri în 251 de apariţii în tricoul lui Real Madrid.

manchester unitedgareth balereal madridsolskjaerzinedine zidanetransfertara galilor