Gaz Metan contestă arbitrajul: „Dacă trebuie să câştige FCSB, să ne spună!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 00:35,
penalty fcsb

FCSB s-a impus cu 3-2 la Mediaş, însă gazdele au contestat arbitrajul lui Sebastian Colţescu. Penalty-ul dictat cu un minut înainte de final a adus victoria roş-albaştrilor.

Tânărul Octavian Popescu a căzut după un duel cu Larie, însă nici măcar reluările de pe transmisia TV nu au arătat un contact clar între cei doi jucători. Colţescu, aproape de fază, a dictat penalty fără să ezite.

„Este frustrant când pierzi după aşa un penalty dictat în ultimul minut. Era la doi metri de jucătorul nostru, a dat în pământ, s-a împiedicat, nici vorbă de penalty, am văzut acum reluările. Dacă trebuie să câştige FCSB să ne spună de la început, să ne dăm la o parte” – a declarat la final Ronaldo Deaconu, de la Gaz Metan.

”Mi se pare la un moment că nu există un contact, mi se pare că jucătorul de la FCSB calcă cu piciorul drept în exterior, îi sare brazda de pământ și cade. Nu mi se pare contact, se duce pe călcâi cu dreptul, ca să se sprijine în gazon, eu nu văd niciun contact. Se vedea dacă era pe gheată, dacă-l rașchetează ar fi căzut imediat. Se vedea contactul, te poți păcăli ca arbitru la o fază ca asta, în rest Colțescu arbitrase foarte bine” – a fost verdictul lui Ion Crăciunescu la Digi Sport.

După victoria de la Mediaş, FCSB este lider în clasament, la două puncte distanţă de Universitatea Craiova şi şase de CFR Cluj.

sursa foto: Digi Sport

gaz metanliga 1penaltyfcsbcoltescuarbitraj
200276264_1633263056869879_1629789082574464616_n

Tragedie în această dimineață! Un maestru emerit al sportului românesc a murit în urma unui accident auto

vaccin

Centru de vaccinare în incinta Complexului „Lia Manoliu”. În ce zile e deschis