George Țucudean, supărat după meciul cu Dinamo: „E păcat să mergem mai departe!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018, ora 08:44,
tucudean

George Țucudean a criticat programul făcut de LPF, potrivit căruia meciurile se dispută în condiții de iarnă. 

Țucudean a dat gol în Dinamo – CFR Cluj 0-3 și e golgheter în Liga I. Atacantul clujenilor este nemulțumit însă de condițiile în care se dispută meciurile în luna decembrie.

E dificil să joci fotbal pe asemenea vreme, terenul era înghețat. Trebuie să te protejezi. E păcat să mergem mai departe cu campionatul. Nu știu ce vor, să jucăm doar ca să jucăm sau să fie calitate. Calitate nu poți să ai pe terenul acesta. E joc de luptă, se anulează orice calitate. Jucătorii mici rapizi și tehnici nu au nicio șansă. Aici e de bătaie„, a spus George Țucudean, potrivit Digisport.

CFR e la cinci puncte în fața celor de la FCB. Echipa patronată de Gigi Becali joacă astăzi, de la ora 20.00, în deplasare la Sepsi.

Țucudean nu crede însă că lupta la titlu se duce în doi. Atacantul cu 12 goluri marcate în actuala stagiune aduce și Viitorul în ring.

Nu cred că va fi o luptă în doi. Va fi o luptă în 3-4. Viitorul și-a revenit foarte bine și a ajuns acolo sus. Noi trebuie să fim liniștiți, să ne facem jocul. Va urma play-off-ul și acolo trebuie să câștigăm. Sunt meciuri importante. Punctele pe care le faci aici se împart la doi„, a mai spus Țucudean.

 

cfr clujfcsbcampionatgeorge tucudeanliga 1
jovan markovic

Jucătorul de la CSU Craiova, amenințat cu echipa a doua dacă nu slăbește

Fans of FC Dinamo Bucuresti  during the game between CFR Cluj Napoca vs  FC Dinamo Bucurestit, at Dr. Constantin Radulscu Stadium, Cluj Napoca, RomaniaPhoto: Cronos/Manases Sandor

Vedeta Macedoniei de Nord, despre fanii lui Dinamo: „Au făcut o atmosferă incredibilă”