Gestul superb făcut de Csikszereda pentru suporterii lui Dinamo care au făcut deplasarea la Miercurea Ciuc: „Totul pe costurile noastre”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 27 mai 2024, ora 14:29,
Suporteri Dinamo
Suporteri Dinamo

 

Pentru meciul de la Miercurea Ciuc, Dinamo a primit doar 125 de bilete, așa cum prevedere regulamentul, adică 5% din capacitatea stadionului municipal.

„Am pus la dispoziție 125 de bilete conform protocolului și regulamentelor în vigoare. De asemenea, președintele clubului nostru, domnul Zoltan Szondy, din inițiativa dânsului, pe care o aplaud, a făcut un gest. Suporterii dinamoviști care vor sta în afara stadionului pot să vadă meciul pe un ecran de 14 metri pătrați.

Pe costul nostru, e inițiativa președintelui Zoltan Szondy. Nu a fost ideea mea, a fost ideea dânsului și personal l-am felicitat. E o formă de respect pentru suporterii lui Dinamo, care la partida tur s-au comportat foarte ok cu noi.

Nu au fost scandări xenofobe, nu au fost probleme și cred că respectul contează foarte mult. (n.r. – Jucătorii dumneavoastră cum s-au simțit pe Arena Națională?) Atmosfera a fost fantastică. Și ei au jucat bine. Dacă jucam așa în play-off, promovam direct. Nu mai așteptam barajul. S-au simțit fotbaliști. Să joci cu 40.000 de spectatori? Fantastic! Euzic că am făcut un joc bun, dar în seara asta trebuie să facem un joc foarte bun ca să ne calificăm.

Plecăm de la 2-0, trebuie să remontăm acest handicap. Nu este ușor, dar suntem pregătiți 100%”, a adăugat oficialul divizionarei secunde pentru Fanatik.

dinamo