Gheorghe Mustaţă e convins că FCSB va evolua în Ghencea: ,,Nu ne poate opri nici Talpan, nimeni”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 15:30,
Gheorghe Mustață, FCSB
Gheorghe Mustață, FCSB

Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al FCSB, a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat că a depus o cerere pentru ca echipa sa să evolueze pe noua arenă din Ghencea.

Liderul suporterilor ,,roş-albaştri” este de părere că FCSB va primi acceptul de a evolua pe noua arenă şi nu se va întâmpla ca la Craiova, când echipa familiei Mititelu nu primea acceptul de a evolua pe ,,Ion Oblemenco”.

Mustaţă mai scoate în evidenţă faptul că arena din Ghencea este construită din bani publici şi nimeni nu îi poate interzice echipei lui Gigi Becali să evolueze pe noul stadion.

,,Au mai fost unii pe la Craiova care nu îi lăsau pe cei ai lui Adrian Mititelu să joace pe Oblemenco și ce s-a întâmplat? Până la urmă oamenii au primit acceptul să joace acolo, deși aveau încă de la început și ei tot dreptul.

Dar la noi nu o să fie ceva asemănător, deoarece noi din start vom primi acceptul să jucăm în Ghencea. Avem tot dreptul să ne disputăm meciurile acolo. Nu mă interesează ce bannere pun cei de la Sud. Să se certe între ei cu Armata. Pe noi nu ne interesează. Nu are nimeni dreptul să ne interzică să jucăm acolo. Gigi Becali este dipus să plătească pentru închirierea acestei arene și aș vrea să văd și eu cine are curajul să ne refuze. Stadionul este făcut din bani publici. Nu ne poate opri nici Talpan, nimeni!

Armata nu poate să întrețină singură această arenă. De unde o să scoată un milion de euro pe an de la buget? Noi nu avem bani de pensii și avem bani pentru întreținerea unui stadion? Și nu plătești doi lei, ci un milion de euro. Gigi Becali va plăti chirie.”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru ProSport.

Gheorghe Mustață

Citeşte şi REACŢIA STELIŞTILOR DUPĂ CE FCSB A FĂCUT SOLICITARE SĂ JOACE ÎN GHENCEA: ,,CUM SĂ CEARĂ AŞA CEVA DE LA STEAUA?”

realitateafcsbghenceagheorghe mustațăsteaua