Gheorghe Mustață își continuă războiul cu cei de la CSA: „Noi tot o să jucăm pe Ghencea!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 11:35,
Gheorghe Mustață
Gheorghe Mustață

Liderul galeriei celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, a ținut să îi ofere o replică dură lui Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, după ce acesta a spus că va demisiona dacă echipa lui Gigi Becali va juca pe Ghencea!

Suporterii FCSB-ului nu renunță la gândul de a juca pe noul stadion din Ghencea, asta deși cei de la CSA au respins vehement această posibilitate. Acum, Gheorghe Mustață i-a dat o replică pe măsură lui Iulian Miu, care a declarat că este foarte greu ca echipa lui Gigi Becali să poată evolua pe arena „militarilor”.

„În ce calitate a vorbit acest Miu? Știe cineva cu ce oare se ocupă el la CSA? Nu știe nimeni. De el nici măcar nu vrea să audă Oprița în staff-ul său de la prima echipă, iar Miu știe bine asta. Lucrează pe la birouri? Ca ce?

Să se ducă pe la copii după Ogăraru, dar stai că nici acolo nu îl primește nimeni. Ce să îi învețe el pe copii? Să joace manele? La manele se pricepe cel mai bine Miu. Știe el locul ăla de unde îl adunam de pe la manele ca să îl scap de Pițurcă. Știe să joace și o sârbă, dar și o horă. Le asta trei se cam descurcă.

Vă dați și voi seama cine a ajuns să ne trimită pe noi în Giulești? Păi, bă, Miule, lasă-ne tu pe noi și respectați voi cu adevărat gloriile Stelei. Marcel Răducanu de ce nu a fost invitat pe Ghencea? El nu a jucat în Ghencea? El nu a jucat la Steaua? El nu a fost o glorie a Stelei?

Cu ce bani o să întrețineți voi stadionul din Ghencea, dacă nu o să jucăm noi acolo? Din ai românilor? Dar poți să îi dai încă de acum demisia dintr-un loc în care oricum nu faci nimic, că noi tot o să jucăm acolo”, a spus Mustață, potrivit Pro Sport.

Ce a declarat Iulian Miu

„El (n.r. MM Stoica) spune că vrea să joace pe Arcul de Triumf şi cred că e imposibil să joace în Ghencea. E imposibil, din punctul meu de vedere. Cât timp există un proces, e greu să intri cu ei, că trebuie să faci un contract. Ştii părerea mea. Nu vreau ca ei să ajungă să joace acolo. Jucăm noi, Steaua. Văd că şi el spune Steaua, dar pe bluza lui e FCSB. Şi pe panourile alea din spate scrie FCSB.

Dacă ajung să joace în Ghencea, îmi dau demisia. Îmi ţin linia şi o ţin în continuare. Pe Ghencea are cine să joace. E greu să joace FCSB acolo, atât timp cât există conflictul, e şi procesul şi e greu să intri într-o discuţie„, a spus Iulian Miu, potrivit Telekom Sport.

Citește și GIGI BECALI, NOI AMĂNUNTE DESPRE ÎNTOARCEREA ÎN GHENCEA: „DACĂ O SĂ MĂ CHEME, MĂ DUC!”

fcsbgheorghe mustațăcsa steauarealitateadeclaratiiiulian miu