Gigi Becali, noi amănunte despre întoarcerea în Ghencea: „Dacă o să mă cheme, mă duc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 09:36,
Gigi Becali, Profimedia Images
Gigi Becali, Profimedia Images

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit din nou despre posibilitatea ca echipa sa să revină în Ghencea, mai ales după ce noua arenă a fost inaugurată zilele trecute! 

FCSB a fost nevoită să evolueze fie pe Arena Națională sau fie la Giurgiu partidele de acasă, după ce a fost alungată de pe Ghencea ca urmare a scandalului de proporții dintre Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Deși oficialii „militarilor” au mărturisit clar că formația afaceristului din Pipera nu va juca pe noua arenă, Gig Becali, dar și suporterii echipei, au anunțat că există posibilitatea ca elevii lui Dinu Todoran să evolueze pe noul stadion meciurile de acasă.

Întrebat dacă va face vreun demers ca FCSB să poată evolua pe Ghencea, Becali a dezvăluit că nu intenționează să meargă într-un loc unde nu este dorit, făcând aluzie la conducerea CSA-ului, dar și la suporterii din Peluza Sud, care au scandat împotriva sa la meciul cu OFK Belgrad. Cu toate acestea, afaceristul în vârstă de 63 de ani a mărturisit singura condiție în care s-ar putea întoarce în templul fotbalului românesc.

Sursa foto: „AS 47”

„Nu o să mă duc pe Ghencea, de ce să mă duc? Nu o să mă duc niciodată unde nu sunt primit. Nu sunt eu propietearul și nu mă duc unde nu sunt bine primit. Dacă au nevoie de bani, să mă cheme. Dacă o să mă cheme, mă duc”, a spus Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

„Gigi Becali deja a demarat procedurile pentru a juca în Ghencea”

Nu mă interesează ce vor face cei de la CSA, că nu au drept de promovare și așa mai departe, dar Armata trebuie să scoată pe an un milion de euro din banii Statului ca să întrețină arena din Ghencea și nu știu dacă o să îi convină. Și noi vom juca pe acest stadion.

Gigi Becali deja a demarat procedurile pentru a juca în Ghencea după inagurarea arenei. În fața mea l-a sunat pe Valeriu Argăseală și l-a pus să facă toate formalitățile din partea echipei noastre ca să jucăm în Ghencea. Și sigur vom juca în Ghencea”, spunea în urmă cu puțină vreme Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, potrivit ProSport.

Citește și EXCLUSIV | CONDUCEREA CSA-ULUI ȘI GIGI BECALI, SFĂTUIȚI SĂ AJUNGĂ LA UN CONSENS: „ȘI ACUM SPER LA ASTA!”

stadion Ghenceafcsbdeclaratiigigi becalirealitatealiga 1