SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Gheorghe Mustaţă nu se teme de probleme, dacă va prelua FCSB-ul: ,,Totul în viaţă este că trebuie să ai o speranţă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 13:28,
Gheorghe Mustață, FCSB
Gheorghe Mustață, FCSB

Suporterii FCSB-ului au trimis o hârtie către Gigi Becali prin care anunţă că sunt pregătiţi să preia clubul de la omul de afaceri în schimbul sumei de 10 milioane de euro.

După ce finanţatorul ,,roş-albaştrilor” a anunţat că aşteaptă de la aceştia o hârtie în faţă, cu garanţii de plată, Gheorghe Mustaţă nu dă înapoi. Acesta este convins că se poate prelua echipa de la Gigi Becali, dacă acesta a vorbit serios, iar apoi vor începe să se alăture proiectului sponsori şi diferiţi oameni de afaceri.

,,Nu e niciun fel de problemă de sponsori, nu e niciun fel de problemă cu oamenii de afaceri. Oamenii vor să vină alături de noi.

Citeşte şi PROBLEMELE DINTRE CIPRIAN MARICA ŞI ILIE NĂSTASE ÎNCĂ NU S-AU REZOLVAT: ,,AVOCAŢII NU S-AU ÎNTÂLNIT”

Noi doar strângem fonduri, venim și noi cu bani, vin și ei cu bani, totul în viață este că trebuie să ai o speranță să reușești. Acea hârtie o să conțină, în afară de cele 10 milioane de euro, și jos o să scrie ‘vă rugăm frumos să ne puneți la dispoziție contul bancar pentru un eventual transfer’.

Oamenii de afaceri sunt numai din România, numai români. Evident că sunt steliști și voi lua legătura cu glorii care să vină alături de proiectul ăsta al nostru și să intrăm în normalitate.

Nu e vorba că am găsit banii. S-a făcut o ofertă și trebuie să ne dea un termen de 60 de zile pentru a putea strânge banii și oamenii de afaceri care vin alăturu de noi. Noi, suporterii, putem face strângere de fonduri.

Oferta este încă în lucru și azi sau mâine o triitem. Minim 60 de zile, în preajma perioadei de transferuri, ca să poată (n.r. Gigi Becali) să-și transfere jucătorii. Din ce am înțeles, termenul e de 30 de zile, adică până la sfârșitul anului.

Pe noi ne interesează să avem un termen de 60 de zile pentru a putea strâge fondurile, persoanele care se implică cu noi în acest proiect să poată să pună strategia la punct și noi, suporterii, să pornim campania.”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru AS.ro.

Gheorghe Mustaţă la FCSB

Citeşte şi MUSTAȚĂ, GATA SĂ IA FCSB DIN MÂINILE LUI GIGI BECALI: „AȘTEPTĂM NUMĂRUL DE CONT UNDE SĂ TRIMITEM 10 MILIOANE DE EURO!”

gigi becaligheorghe mustațăliga 1realitateafcsbsuporteri