Gică Hagi are soluția pentru „resuscitarea” fotbalului românesc: „Succesul se construiește cu mentalitate de învingător!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, ora 09:48,
Gică Hagi
Gică Hagi

Considerat de foarte multă lume drept cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile, „Regele” este cerut acum cu insistență pe banca primei reprezentative!

Gică Hagi este de departe o emblemă a tricolorilor atunci când vine vorba de fotbal, iar performanțele sale din întreaga carieră îi dau tot dreptul de a se considera un adevărat lider. Cu toate acestea, actualul antrenor al celor de la Farul a fost ocolit de-a lungul timpului de FRF pentru funcția de selecționer, însă „Regele” știe exact care este singura soluție pentru ca fotbalul românesc să iasă din nou la lumină, după ani la rând de căutări.

„Trişti suntem cu toţii. E o realitate. Nu avem cum să fim fericiţi sau bucuroşţi de situaţia care e. E realitate, am ajuns aici şi e nevoie de a face un proiect învingător. Eu o văd simplu, pentru a avea succes România. După, la echipa de seniori e mult mai greu decât la U21, dar totul se poate construi. Succesul se contruieşte, nu într-o zi, ci în timp. Succesul depinde de a construi o echipă învingătoare, cu mentalitate de învingător. Punctual, pe situaţii nu intru în detalii.

Nu doresc să vorbesc despre cineva, dar în general fiecare a semnalat situaţia în felul lui. Am ajuns într-un punct dificil şi ne va fi foarte greu să avem succes şi va fi greu sau imposibil dacă nu facem un proiect mare cu o singură strategie”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport. 

Citește și GICĂ HAGI, O NOUĂ REACȚIE DESPRE VENIREA LA ECHIPA NAȚIONALĂ: „AM FOST UN MOMENT SELECŢIONER, UN MOMENT, ATÂT!”

declaratiigica hagiromaniaechipa nationalarealitatea