Gică Hagi, gata să revină în antrenorat: ,,A lipsit fotbalului românesc! S-a văzut asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 08:34,
Gică Hagi
Gică Hagi

Gheorghe Hagi este decis să îşi reia cariera în antrenorat, după ce a renunţat la a o mai pregăti pe Viitorul Constanţa în finalul sezonului 2019/2020.

Hagi, care renunţase la conducerea tehnică a echipei sale, Viitorul, ar putea fi primul antrenor al Farului Constanţa – echipa rezultată din fuziunea cluburilor Viitorul şi Farul.

Gheorghe Popescu, preşedintele Viitorului, a vorbit despre revenirea ,,Regelui” pe teren. Acesta spune că s-a văzut lipsa sa din antrenorat şi fotbalul românesc.

,,O să aflați săptămâna viitoare. Eu am tras speranțe să nu își ia acest an de odihnă pe care el și l-a luat pentru că era obosit. S-a văzut cât de mult ne-a lipsit și a lipsit fotbalului românesc. Eu îmi doresc din tot sufletul să revină pe bancă, să revină pe banca noastră.

Gică Popescu

Vrem să revenim la identitatea pe care am avut-o înainte de campionatul recent încheiat, vrem să propulsăm tineri jucători spre performanță. Am făcut greșeli pe care le-am recunoscut și nu mai dorim să le repetăm. Vrem să revenim echipa din trecut.”, a declarat Gică Popescu, pentru ProSport.

Citeşte şi HAGI REVINE PE BANCA TEHNICĂ! ECHIPA PE CARE O VA ANTRENA „REGELE”

realitateagica popescugica hagiliga 1farul