Gică Hagi, înaintea partidei cu Gaz Metan: ,,Sper ca acest meci să fie diferit de cel de la Arad”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 23:18,
GHEORGHE HAGI
GHEORGHE HAGI

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa, a vorbit înaintea meciului pe care echipa sa îl va disputa în etapa a 2-a Ligii 1.

Farul Constanţa se va duela sâmbătă, pe stadionul din Ovidiu, de la ora 18:30, cu ardelenii de la Gaz Metan Mediaş. Dacă în prima etapă elevii lui Mihai Teja au câştigat la Mioveni, scor 1-0, dobrogenii au remizat pe terenul celor de la UTA Arad, scor 0-0.

Gică Hagi spune că la acest meci echipa sa va încerca să obţină toate cele trei puncte, deşi ştie că Gaz Metan Mediaş este o formaţie foarte greu de desfăcut.

,,E un meci acasă, trebuie să ne impunem filosofia noastră şi să încercăm să luăm cele trei puncte. Trebuie să atacăm, ştim că avem în faţa noastră un antrenor care a căpătat experienţă, care deja are experienţă destul de mare în prima ligă, la multe echipe, ne cunoaşte foarte bine, ne cunoaştem foarte bine.

Ştiu că va fi foarte greu să îi desfacem dar pentru noi ne dorim un singur obiectiv de a face un meci bun şi de a lua cele trei puncte. Ştim că prima etapă nu am marcat, ştim că ne dorim să jucăm un fotbal în care să marcăm multe goluri, dar sper ca acest meci să fie diferit de cel de la Arad, unde am suferit destul de mult, dar acest sperăm să facem mult mai bine ca la Arad”, a declarat Gică Hagi înaintea jocului cu Gaz Metan.

Citeşte şi GICĂ HAGI DĂ LOVITURA VERII! CÂȚI BANI ÎNCASEAZĂ FARUL DUPĂ TRANSFERUL LUI CICÂLDĂU LA GALATASARAY

gaz metanliga 1gica hagirealitateafarul